2 Μαΐου 2023

«Παναγιώτης Καζάς Δήλωση υποψηφιότητας στο Δήμο Πύδνας – Κολινδρού»




Προχωράμε!
Κοιτάμε μπροστά, κοιτάμε μακριά!

Ξεκινάμε με αυτοπεποίθηση, με αισιοδοξία, με ενθουσιασμό, με όραμα και στόχο.




Όταν αγαπάς τον τόπο σου, τους ανθρώπους σου, δεν έχεις το δικαίωμα για δισταγμούς ή προσωπικές ταλαντεύσεις. Προσπαθείς και δουλεύεις με όλες σου τις δυνάμεις. Στρώνεις με πείσμα ένα καλύτερο δρόμο, με ανιδιοτέλεια, γνώση και σιγουριά για το μέλλον. Το βλέμμα και η σκέψη σου είναι συνεχώς στους νέους, στα δικά μας παιδιά, στα δικά μας μέρη, στους δικούς μας τόπους.

Εκεί, όπου ΜΑΖΙ θα χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο!

Συνδημότισσες και συνδημότες,



Σας καλώ όλες και όλους, να αφήσουμε πίσω μας όλα αυτά που τόσα χρόνια μας στενοχωρούσαν και δίχασαν την τοπική μας κοινωνία. Να καλύψουμε τον χαμένο χρόνο και να διορθώσουμε τις αστοχίες.

Η νέα δημοτική περίοδος που ανοίγει την αυλαία της, την 1η Ιανουαρίου 2024, θα είναι μια δημοτική περίοδος με μεγάλες προκλήσεις, μεγάλες προσδοκίες και μεγάλες αλλαγές.

Αυτές οι αλλαγές πρέπει να αποτελέσουν το εφαλτήριο για την ανάπτυξη και την πρόοδο του Δήμου μας.

Σε αυτή τηνΑλλαγή Πορείαςστο Δήμο Πύδνας – Κολινδρού, έχουμε όλοι και όλες το δικαίωμα και την υποχρέωση να είμαστε συνοδοιπόροι.



Σε αυτή τηνΑλλαγή Πορείαςστο Δήμο Πύδνας – Κολινδρού, οι κοινοί μας στόχοι, είναι σημαντικότεροι, από τις ελάχιστες επιμέρους διαφορές μας.

Σε αυτή τηνΑλλαγή Πορείαςστο Δήμο Πύδνας – Κολινδρού, οφείλουμε όλοι να αγωνιστούμε υπεύθυνα για να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο τόπο για τις επόμενες γενιές.


Σας ευχαριστώ πολύ.

Παναγιώτης Καζάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !