4 Μαΐου 2023

Βιομηχανικά Είδη - Εργαλεία Πολετίδης στην Κατερίνη




Η εταιρία Πολετίδης Χ.-Πολετίδου Ε. ΟΕ εδρεύει στην Κατερίνη και έχει ως δραστηριότητά της την εισαγωγή και εμπορία ανταλλακτικών γεωργικών μηχανημάτων και τρακτέρ. Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων και η εξειδικευμένη πείρα του προσωπικού την έχει καταξιώσει στο χώρο για αρκετές δεκαετίες.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1970 και είχε ως αντικείμενο την εμπορία ανταλλακτικών γεωργικών μηχανημάτων και τρακτέρ, καλύπτοντας ένα μεγάλο μέρος της τοπικής αγοράς. Εμπλούτιζε σταδιακά την γκάμα των προϊόντων της προσθέτοντας ανταλλακτικά βιομηχανίας και αυτοκινήτου (λεωφορείων, επιβατηγών, φορτηγών ).

Μέσα από την πείρα 30 χρόνων στο λιανικό εμπόριο, την τελευταία δεκαετία δραστηριοποιείται και στο χώρο του χονδρικού εμπορίου καθώς εισάγει και εμπορεύεται γεωργικά μηχανήματα (χορτοσυλλέκτη, καταστροφέα ) και κάθε τύπου ρουλεμάν από τα πιο απλά ως τα πιο εξειδικευμένα σε κάθε ποιότητα και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Έχοντας δημιουργήσει ένα άριστο δίκτυο συνεργασίας καθώς συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα εργοστάσια ανταλλακτικών στον κόσμο FAG, TIMKEN, KOYO, CONTINETAL, GATES, LUK, VALEO, REGINA κ.α και ακολουθώντας μια άριστη τιμολογιακή πολιτική κατάφερε να δραστηριοποιηθεί με επιτυχία στο λιανικό εμπόριο, προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές για τους πελάτες της και στο χονδρικό εμπόριο παρέχοντας ειδικές τιμές στα συνεργεία, στους εμπόρους και στους πελάτες του εξωτερικού.

Ανανεώνοντας συνεχώς τους στόχους της η εταιρία προσπαθεί καθημερινά να εξυπηρετεί με τον ιδανικότερο και ουσιαστικότερο τρόπο τους πελάτες της, πάντα με γνώμονα την άριστη ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων της.

Στρατηγού Πλαστήρα Νικολάου 4Α, Κατερίνη, 60133, ΠΙΕΡΙΑΣ

Τηλ. 2351045510

Φαξ.2351045516

https://www.e-poletidis.gr/index.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !