15 Μαΐου 2023

Έγινε ιερέας για να αποφύγει τα χρέη του!




Μία απίστευτη καταγγελία έρχεται από την Πάτρα, όπου άνθρωποι που έχασαν τα λεφτά τους καταγγέλλουν ότι πρώην επιχειρηματίας εξαφανίστηκε πριν 14 χρόνια αφήνοντας πίσω του τεράστια χρέη και έγινε ιερέας.


Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Mega, θύματα του πρώην επιχειρηματία από την Πάτρα κατάφεραν να τον εντοπίσουν ύστερα από χρόνια μέσω social media και έκπληκτοι ανακάλυψαν ότι ο «πολυμήχανος» επιχειρηματίας είχε γίνει ιερέας.




Ο ίδιος δραστηριοποιούταν στο εμπόριο δερμάτων στην Πάτρα, με μεγάλο κύκλο εργασιών, όταν αποφάσισε να κλείσει την επιχείρησή του και να εξαφανιστεί.




«Υπήρχε κινητοποίηση από τους ανθρώπους, οι οποίοι τον εντόπισαν. Έχει καταστρέψει οικογένειες», δήλωσε στο MEGA η ποινικολόγος Ανθούλα Ανάσογλου.



Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην επιχειρηματίας νυν ιερέας «φέσωσε» τα θύματά του με 1 εκατ. ευρώ.




Τα θύματά του κατάφεραν να τον εντοπίσουν μέσα από τα social media, όπου ο ιερέας κάνει συχνά αναρτήσεις για το ιερατικό του έργο.




Μάλιστα, κατάφεραν να τον συναντήσουν στο νεκροταφείο, την ώρα που τελούσε κηδεία. Όταν τα θύματα ζήτησαν τα χρήματά τους πίσω, τότε εκείνος τους είπε να περιμένουν και πως θα τα επιστρέψει σιγά σιγά, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.




Newsit.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !