5 Μαΐου 2023

Ζευγάρι «ξάφρισε» 335.000 ευρώ από ηλικιωμένο




Θύμα απάτης έπεσε ένας 70χρονος από τον Αλμυρό από ζευγάρι απατεώνων από τον Τύρναβο, που κατάφερε να του αρπάξει συνολικά 335.000 ευρώ.

Η γνωριμία του ζευγαριού με τον ηλικιωμένο από τον Αλμυρό, έγινε σε θάλαμο του Νοσοκομείου της Λάρισας, όπου ο 70χρονος είχε υποβληθεί σε επέμβαση, όπως και ο πατέρας του απατεώνα.


Το ζευγάρι επισκεπτόμενο τον 78χρονο συγγενή του στο Νοσοκομείο, επικοινωνούσε καθημερινά με τον 70χρονο και τον έπεισε να δώσει οικονομίες 335.000 ευρώ για επενδύσεις σε παραφαρμακευτικά προϊόντα.

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο 70χρονος που ήθελε να «αυγατίσει» την περιουσία του, πείστηκε και σταδιακά κατέθετε χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό τα οποία υποτίθεται «διαχειριζόταν» το ζευγάρι. Ο απατεώνας όμως από τον Τύρναβο, είχε δώσει τον τραπεζικό λογαριασμό του πατέρα του, που σήμερα βρίσκεται απολογούμενος για απάτη.

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες, πέρασε την πόρτα του ανακριτή υποβασταζόμενος και περπατώντας με πι. Ο επενδυτής-θύμα και οι απατεώνες γνωρίστηκαν τους τελευταίους μήνες του 2022 και ο εμπαιγμός με τις δήθεν επενδύσεις διήρκησε τρεις μήνες, οπότε και ο 70χρονος κατέθεσε μήνυση.





Η δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος των δύο απατεώνων είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.


newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !