9 Μαΐου 2023

Πέντε οι ανήλικοι που βίασαν 22χρονη στον Τύρναβο

 


Συνελήφθησαν τέσσερις ανήλικοι 16 και 17 ετών για ομαδικό βιασμό 22χρονης. 

Συνελήφθησαν τέσσερις ανήλικοι και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

 Οιτέσσερις συλληφθέντες ηλικίας 16 και 17 ετών, κατηγορούμενοι για τον βιασμό της 22χρονης, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος απήγγειλε στους16χρονους και 17χρονους κατηγορία για κατάχρηση σε ασέλγεια σε άτομο ανίκανο, ενω στον 14χρονο συνέργεια στην ανωτέρω πράξη. Σύμφωνα με την μητέρα του θύματος, το κορίτσι πάσχει από νοητική υστέρηση, ωστόσο οι κατηγορούμενοι αρνούνται τη χρήση βίας στην σεξουαλική επαφή, ενώ εκκρεμεί και η σύλληψη άλλου ατόμου.


Στη σύλληψη τεσσάρων ανηλίκων, 16χρονων και 17χρονων που εμπλέκονται σε υπόθεση βιασμού μιας 22χρονης το μεσημέρι του Σαββάτου, προχώρησε η Αστυνομία στον Τύρναβο. Οι τρεις κατηγορούνται για βιασμό και ο τέταρτος για συνέργεια.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 22χρονης στην Αστυνομία, πέντε φέρεται να ήταν τα άτομα που τη βίασαν στον Τύρναβο το Σάββατο το μεσημέρι, στον χώρο που βρίσκεται σε εξέλιξη το παζάρι. Σύμφωνα με την καταγγελία, σε χρόνο που έκλεινε το παζάρι, οι συλληφθέντες απομόνωσαν την κοπέλα και την βίασαν.

Η ίδια κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία. Μετά την καταγγελία οι άνδρες της Αστυνομίας προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων και στη συνέχεια στη σύλληψη των τριών ανηλίκων 16 και 17 ετών κι ενός ακόμη ανήλικου 14 ετών για συνέργεια. Αναζητείται ακόμξη ένας, ενώ ενδεχομένως εμπλέκονται και άλλα άτομα.

Επίσης συνελήφθησαν και οι γονείς των εμπλεκομένων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Λάρισας. 

Σήμερα  Τρίτη 9/5 η 22χρονη αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή του Νοσοκομείου Λάρισας, ενώ το βράδυ του Σαββάτου εξετάστηκε και από γυναικολόγο του νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !