12 Απριλίου 2023

Επιτυχημένη και η φετινή πασχαλινή δράση «Πάσχα στον Τόπο μας»






Στο πλαίσιο και της φετινής πασχαλινής δράσης “Πάσχα στον Τόπο μας”, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, επισκέφθηκαν επιχειρήσεις του Νομού μας, προσφέροντάς τους το τσουρέκι της Λαμπρής και άλλα παραδοσιακά γλυκίσματα. Στις επισκέψεις τους είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους επαγγελματίες για θέματα που τους απασχολούν και να ανταλλάξουν τις ευχές τους για το Πάσχα.


Παράλληλα, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας καθώς και στελέχη του Επιμελητηρίου και της Π.Ε. μοιράζουν καθημερινά τη Μεγάλη Εβδομάδα, πασχαλινά δώρα σε επιχειρήσεις σε όλο το Νομό Πιερίας.


«Ανταλλάξαμε δώρα και ευχές με τα μέλη μας, στα οποία προσφέραμε το καθιερωμένο πλέον πασχαλινό δώρο από κοινού με την Αντιπεριφερειάρχη Σοφία Μαυρίδου. Για το Επιμελητήριο «Πάσχα στον Τόπο μας», σημαίνει στηρίζουμε την τοπική μας αγορά και τους συναδέλφους μας επιχειρηματίες» ανέφερε στο περιθώριο των επισκέψεών του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλίας Χατζηχριστοδούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !