4 Απριλίου 2023

Οικολογική Εφέσου Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών στον Κόμβο Νέας Εφέσου-Κονταριώτισσας


Η Οικολογική Εφέσσου κορυφαία στο είδος της, με την πολύχρονη εμπειρία, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και ο τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικός εξοπλισμός μαζί με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μπορούν να σας εγγυηθούν το ιδανικό αποτέλεσμα στον καθαρισμό και την συντήρηση των χαλιών, παπλωμάτων, κουβερτών καθώς και στρωμάτων.

Στον ιδιόκτητο χώρος μας τα προϊόντα σας ελέγχονται όλο το 24ωρο από μηχανήματα ανίχνευσης υγρασίας καθώς και μέσω κλειστού κυκλώματος καμερών, συστήματα συναγερμού και πυρασφάλειας έτσι ώστε να είστε σίγουροι πως τα προϊόντα σας θα παραμένουν αποθηκευμένα απολύτως ασφαλές και στεγνά στις συσκευασίες τους.

Η κωδικοποίηση και αρχειοθέτηση των χαλιών σας κατά την παραλαβή έως και την παράδοση είναι μία ακόμη απόδειξη ότι τα προϊόντα σας φυλάσσονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗ διανομή τους.

Τα οικολογικά και βιοδιασπώμενα απορρυπαντικά που δεν αφήνουν υπολείμματα είναι το καλύτερο δώρο για την υγεία των παιδιών σας αλλά και όλης της οικογένειας.(+30) 23510 47 999


info@oikologiki-efessou.gr
https://oikologiki-efessou.gr/

Κόμβος Νέας Εφέσσου
Κονταριώτισσας, Πιερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !