15 Απριλίου 2023

Πολύνεκρο δυστύχημα στην Αλεξανδρούπολη- Τουλάχιστον 6 νεκροί




Έξι νεκροί και έξι βαριά τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης-Κομοτηνής, στο ρεύμα προς Αλεξανδρούπολη.

Όλα συνέβησαν στο 59ο χλμ. της Εγνατίας Οδού, στον κόμβο της Μάκρης προς Κομοτηνή, όταν ένα αυτοκίνητο μάρκας Audi station wagon στο οποίο επέβαιναν 10 μετανάστες μπήκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας από τη Μάκρη προς Κομοτηνή, με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί μετωπικά με ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονος ο οποίος επέστρεφε από την εργασία του.

Το συμβάν εκτυλίχθηκε περί τις 08.30 η ώρα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στο όχημα υπήρχε διακινητής ο οποίος μετέφερε τους μετανάστες και σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα όταν έγινε αντιληπτός από αστυνομικές δυνάμεις στον οικισμό της Μάκρης.


Όπως ανέφερε δημοσιογράφος της ΕΡΤ, το αυτοκίνητο κινούνταν ανάποδα για περίπου 7 χλμ.


Δύο πυροσβεστικά οχήματα από την Αλεξανδρούπολη και τις Σάπες συνέδραμαν στον απεγκλωβισμό των τραυματισμένων και των σωρών οποίος ήταν ιδιαίτερα δύσκολος αφού από την σφοδρή σύγκρουση δημιουργήθηκε μια άμορφη μάζα.


Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι υπάρχουν 6 επιβεβαιωμένοι νεκροί και έξι σοβαρά τραυματίες εκ των οποίων κάποιοι από αυτούς ενδέχεται να μην καταφέρουν να επιβιώσουν λόγω των σοβαρών τραυμάτων τους.


zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !