13 Μαρτίου 2023

Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι τέσσερις υποψήφιοι βουλευτές της "Νίκης" στην Πιερία




Το 2023 είναι έτος βουλευτικών εκλογών. Για μία ακόμη φορά ο ελληνικός λαός θα κληθεί να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα και καθήκον, το οποίο αποτελεί θεμελιώδη αρχή του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Ιστορικά και οικουμενικά...


η Ελλάδα είναι η κιβωτός εκείνων των ιδανικών και αξιών, οι οποίες δίνουν νόημα και καταξιώνουν τη ζωή του ανθρώπου. Μέσα σε αυτήν την κιβωτό φυλάσσεται η λυτρωτική διέξοδος για τον Ελληνικό Λαό, η αναστήλωση της Ρωμιοσύνης. Η ανάσταση της Ελλάδος που έχει φιλότιμο, αξιοπρέπεια, εργατικότητα, λεβεντιά, ανδρεία, φιλοπατρία και πίστη στον Χριστό.

Είναι ηθικό χρέος μας προς τα ιερά οστά των προγόνων μας και προς τα παιδιά μας, να κρατήσουμε την Ελλάδα ελεύθερη, δημοκρατική, μία πνευματική όαση για όλη την ανθρωπότητα.

Στις εκλογές αυτές συμμετέχει για πρώτη φορά το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ, κάτω από την εμπνευσμένη καθοδήγηση του καταξιωμένου και γνωστού δασκάλου, θεολόγου και συγγραφέα Δημητρίου Νατσιού, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από το Μοσχοχώρι Πιερίας. Στο Κίνημα αυτό συμμετέχουν καλοπροαίρετοι άνθρωποι από όλα τα στρώματα της κοινωνίας, από όλες τις τάξεις και τα επαγγέλματα, με μία εξαίρεση. Δεν είναι αποδεκτά ως μέλη πρόσωπα, τα οποία έχουν θητεύσει σε κυβερνήσεις ή έχουν συμμετάσχει σε ψηφοφορίες του εθνικού κοινοβουλίου ή της ευρωβουλής.

Η ΝΙΚΗ δεν μπαίνει στο δίλημμα αριστερά ή δεξιά, αλλά με αποφασισμένους και ψυχωμένους Έλληνες κοιτάζει μπροστά και προχωράει.

Τα στελέχη και τα μέλη της "ΝΙΚΗΣ" εγκαταλείπουν τη σιωπή της εξέδρας και κατεβαίνουν στον στίβο της πολιτικής μάχης, με τη συνείδηση ότι ο δρόμος για την ΝΙΚΗ του Ελληνισμού, είναι ο δρόμος της ανιδιοτελούς προσφοράς και της θυσίας.

Στην Πιερία, κατόπιν σχετικής διαβούλευσης, ανακοινώθηκαν οι πρώτοι τέσσερις υποψήφιοι βουλευτές, οι οποίοι είναι οι εξής:










Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ
Τοπική Κοινότητα Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !