27 Μαρτίου 2023

"Τα κοράκια της ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη"




της Γνωσούλας Χαϊλατζίδου


Κοράκια κανονικά που διαγράφουν τα χρέη τους και παίρνουν τα σπίτια του κόσμου. Αυτή είναι η ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη. Και αυτό πλέον δεν κρύβεται.




2,065 εκατομμύρια ευρώ χρωστούσε στη Eurobank ο αν. υπουργός Ανάπτυξης Ν. Παπαθανάσης, εξωκοινοβουλευτικός και προσωπική επιλογή του Μητσοτάκη. Αυτό αποκαλύφθηκε στην εφημερίδα Documento. Ο υπουργός "κατάφερε" να κάνει μια ρύθμιση και πλήρωσε μόλις 50.000€, “κατάφερε” δηλαδή κούρεμα οφειλής 97,5%! Το κούρεμα επιβεβαίωσε σήμερα η Eurobank με ανακοίνωσή της.

Την ίδια στιγμή, ο βουλευτής Κεφαλονιάς της ΝΔ Π. Καππάτος εκπροσωπεί τράπεζες και funds σε δικαστήρια εναντίον δανειοληπτών που χάνουν τα σπίτια τους. Πρόσφατη "επιτυχία" του δικηγόρου-βουλευτή ο πλειστηριασμός κατοικίας καρκινοπαθούς εμπόρου η οποία απεβίωσε και τα χρέη της μεταφέρθηκαν στο σύζυγό της! Ούτε χήρες κι ορφανά δε φαίνεται να λυπάται, μπροστά στο κέρδος.

Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία του Κ. Μητσοτάκη. Οι φίλοι του Κ. Μητσοτάκη φτιάχνουν περιουσίες στις πλάτες του ελληνικού λαού και, μπροστά στο κέρδος, δεν έχουν ούτε ντροπές ούτε αναστολές. Κάνουν προκλητικές ρυθμίσεις και διαγραφές για τα δικά τους χρέη και βγάζουν στο σφυρί πρώτες κατοικίες υπερχρεωμένων πολιτών για μερικές χιλιάδες ευρώ. Κανονικά κοράκια.

Δε θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε. Με την ψήφο μας και με αλληλεγγύη, μπορούμε να τους σταματήσουμε.




ΥΓ: Άραγε τα 400 εκατομμύρια ευρώ που χρωστάει η ΝΔ στις τράπεζες έχουν τύχει ευνοϊκής ρύθμισης;




Θεοδοσία (Γνωσούλα) Χαϊλατζίδου

υποψήφια βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !