2 Μαρτίου 2023

Ο 26χρονος Παύλος....πήγαινε να ζητήσει την κοπέλα του σε γάμο




Ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας ενός 26χρονου που επέβαινε στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη, μιλά στο iefimerida.gr για τον γιο του που εξακολουθεί να αγνοείται, δύο ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα.

«Τον γιο μου θα τον θυμάμαι σαν λεβέντη… Και χαμογελαστό… Οπως έφυγε από το σπίτι μας, για να πάει στην Αθήνα και να ζητήσει την κοπέλα του σε γάμο. Πήγε να γνωρίσει τα πεθερικά του στην Αθήνα για να δώσει λόγο. Η κοπέλα του είναι σε άσχημη κατάσταση. Νομίζει ότι φταίει αυτή για ό,τι συνέβη», είναι τα πρώτα λόγια του Παύλου Ασλανίδη στο iefimerida.gr.

O 26χρονος γιος του, επιβάτης στο βαγόνι 3, είχε ταξιδέψει στην Αθήνα για να γνωρίσει τους γονείς της κοπέλας του. Ήθελε να «δώσει λόγο» για να παντρευτούν σύντομα. Όμως τα τελευταία δύο 24ωρα ο γιος του αγνοείται. Η χαρά μετατράπηκε σε τραγωδία και οι ελπίδες για να βρεθεί ζωντανός ο γιος του έσβησαν…

«Με το παιδί μου μιλήσαμε όταν ξεκίνησε από την Αθήνα. Οι τελευταία λέξη που είπε ήταν “ξεκινάω”. Μετά το κινητό του ήταν κλειστό. Καλούσαμε, αλλά ήταν κλειστό. Σαν να μην είχε σήμα. Ήταν στο τρίτο βαγόνι. Είμαστε σε πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση. Ακόμα, τυπικά, είναι αγνοούμενος. Και περιμένουμε τα αποτελέσματα του DNA. Περιμένουμε να μας πάρουν τηλέφωνο. Αν έγινε η ταυτοποίηση ή όχι. Μας είπαν ότι μέχρι το απόγευμα θα μας ειδοποιήσουν. Να μην το βιώσει κανένας αυτό που ζούμε. Ειδικά για τη μητέρα του είναι δέκα φορές πιο δύσκολο. Πρέπει όμως να σταθούμε δυνατοί για τα άλλα δύο παιδιά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !