8 Φεβρουαρίου 2023

Δε θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Αστέριος Καστόρης


 “Φιλες και φιλοι Θέλω να σας ενημερώσω για κάτι που σχετιζεται με την επικείμενη ανακοινωση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Το όνομα μου δεν θα υπάρχει στο ψηφοδέλτιο του Νομου Πιερίας. Το κόμμα μου ο ΣΎΡΙΖΑ μου έκανε την τιμή να με συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια του 2015,όταν και εκλεχθηκα για να εκπροσωπησω τον τόπο μας και τους ανθρώπους του στην Βουλή, όπως και το 2019.

Στην Αριστερά δεν θεωρούμε επάγγελμα το αξίωμα του βουλευτή. Το θεωρούμε θέση ευθύνης, θέση προσφοράς στην κοινωνία και θέση μάχης γιαένα καλύτερο αύριο για τους πολλούς. Και εκτιμώ ότι η τετραετής διακυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα πρόσφερε πολλά στην κοινωνία, την κράτησε όρθια, έβγαλε τη χώρα απο τα μνημόνια και έθεσε τις βάσεις για την δίκαιη ανάπτυξη.

Ο αγώνας για έναν καλύτερο κόσμο δεν αρχίζει μαζί με τη βουλευτική θητεία ούτε τελειώνει στο τέλος της

Παραμένω στρατευμένος στην Αριστερά και παρών στους αγώνες, όπως κάνω από τα μαθητικά μου Χρόνια. Συνεχίζω να δίνω τον αγώνα για το δίκαιο των πολλών μεσα απο θέσεις ευθύνης στο κόμμα μας τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ όλοι και όλες μαζί, τα χιλιάδες μέλη μας με μπροστάρη τον Αλέξη Τσίπρα, δίνουμε τη μάχη για την ανατροπή τής δεξιάς για την πολιτική αλλαγή, για την δημοκρατία.

Και αυτόν τον εκλογικό αγώνα θα τον δώσω στην πρώτη γραμμή γιατί η αλλαγή είναι υπόθεση όλων μας.

Καλώ όλες τις φίλες και όλους τους φίλους να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

ΜΑΖΊ ΘΑ ΦΈΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΠΑΝΤΟΥ”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !