5 Φεβρουαρίου 2023

ΔΙΟΣ Φυσικό Μεταλλικό Νερό από τις μυθικές πηγές του ΟΛΥΜΠΟΥ






Η ιστορία της Σ. Μεντεκίδης Α.Ε. ξεκίνησε περίπου 30 χρόνια πριν και έως σήμερα επενδύει συνεχώς και παρουσιάζει μια έντονα ανοδική πορεία απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και χτίζοντας υγιείς σχέσεις με τους πελάτες και προμηθευτές της.

Το 2012 η εταιρία Σ. Μεντεκίδης Α.Ε. εγκαινιάζει το νέο εργοστάσιο του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΔΙΟΣ, στο Δίον – Ολύμπου σε μία ιδιόκτητη έκταση 15.000 τ.μ.
Το 2019, η Σ. Μεντεκίδης Α.Ε. είναι η Νο4 εταιρεία σε όγκο πωλήσεων στο σύνολο της αγοράς από Νο9 το 2015.

ΔΙΟΣ Φυσικό Μεταλλικό Νερό. H ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα του κλάδου.
Από την αρχή της λειτουργίας του εργοστασίου ΔΙΟΣ στους πρόποδες του Ολύμπου το 2012, η εταιρεία έχει επενδύσει έως σήμερα περισσότερα από 23 εκ τιμώντας τη δέσμευση της απέναντι στον καταναλωτή για ένα τελικό προϊόν άριστης ποιότητας και υγιεινής.

Τα τελευταία 7 χρόνια, το ΔΙΟΣ υπερτριπλασίασε τα οικονομικά μεγέθη του αποτελώντας την ταχύτερα αναπτυσσόμενη δύναμη του κλάδου σε πανελλαδικό επίπεδο, εδραιώθηκε στην αγορά κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του καταναλωτή.

ΔΙΟΣ. Από τις μυθικές πηγές του ΟΛΥΜΠΟΥ.
► H ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα του κλάδου
► Άριστη Ποιότητα σε Ανταγωνιστική Τιμή (value for money)
► Σεβασμός στο Περιβάλλον και στον Άνθρωπο

Στις αρχές του 2019, η εταιρεία εγκαινίασε τη νέα επένδυση της άνω των 7,5 εκατομμυρίων ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη δυναμική ανάπτυξη της μάρκας με νέες υπερσύγχρονές μηχανές SIDEL, την κορυφαία εταιρεία σε παγκόσμιο επίπεδο στον κλάδο της, για παραγωγή και εμφιάλωση σε ιδανικές συνθήκες «χειρουργείου», τη νέα μονάδα C.I.P (Αυτόματη μονάδα Καθαρισμού και Απολύμανσης), την επέκταση αποθηκευτικού χώρου κατά 3.000τμ και την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάνελ.

Εκτός όμως από την κορυφαία ποιότητα και ασφάλεια για την οποία δεσμεύεται η εταιρία, η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί, επίσης, δέσμευση της.
Όντας πρωτοπόρος, το εργοστάσιο ΔΙΟΣ, ένα οικολογικά σχεδιασμένο κτίριο Ενεργειακής Κλάσης Α ενταγμένο αρμονικά στο φυσικό περιβάλλον του Ολύμπου, είναι το 1ο Πράσινο Εργοστάσιο Εμφιάλωσης Νερού στην Ελλάδα το οποίο χρησιμοποιεί ήπιας μορφής ενέργεια με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάνελ.

Επειδή όμως η εταιρεία φροντίζει το περιβαλλοντικό αποτύπωμά της, οι φιάλες ΔΙΟΣ χρησιμοποιούν μειωμένο πλαστικό το οποίο είναι Lightweight BIC (Best in Class) σε χρησιμοποιούμενο πλαστικό.


Σ. Μεντεκίδης Α.Ε.
Δήμος Δίου-Ολύμπου, Καρίτσα, Πιερία 60100, Ελλάδα
T: +30 23510 53111
F: +30 2351053511
E-mail: info@dios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !