22 Φεβρουαρίου 2023

Ποιος είναι ο μεγάλος θησαυρός της Ρητίνης;




Μεγάλο κυνήγι θησαυρού την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στη Ρητίνη
Προλάβετε να δηλώστε συμμετοχή σε μια από τις έξι ομάδες μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου 2023, ώρα 21.00

Ένα μοναδικό «Κυνήγι Θησαυρού»



Συχνά ακούμε για κρυμμένους θησαυρούς, για χρυσοθήρες, ραβδοσκόπους, ιστορίες μυστηρίου για βασιλιάδες και...






πριγκίπισσες, για κλέφτες, για αμέτρητα μυθικά πλούτη που είναι καλά κρυμμένα και κανένας δεν μπορεί να τα βρει. Κι αν φτάσεις κοντά φοβεροί δράκοι, δύστροπα κακά πνεύματα δε σ αφήνουν να πλησιάσεις!
Ένας τέτοιος παλιός μυστήριος μύθος υπάρχει στη Ρητίνη, από τότε που έγινε το χωριό, πριν 500 χρόνια.
Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023, στις 11.00 το πρωί θα ξεκινήσουμε να ψάχνουμε αυτόν τον ξεχωριστό θησαυρό της Ρητίνης. Θα είναι ένα διαφορετικό «Κυνήγι Θησαυρού» που κανείς άλλος ποτέ δεν οργάνωσε. Έξι ομάδες θα ξεκινήσουν από την μεγάλη βρύση του χωριού παίρνοντας τους έξι διαφορετικούς δρόμους που ξεκινούν από κει. Εξάστρατο! Εξάστερος κι ο θησαυρός! Ποιος θα τον βρει;
Είναι ένα παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους που η διαδρομή της ανακάλυψης του θησαυρού, συνδέεται με τοπικές ιστορίες, περίεργους μύθους, τόπους μυστικούς, λέξεις μαγικές που πρέπει να βρεις, να πεις, να καταλάβεις για να μπορείς να συνεχίσεις, να φτάσεις μέχρι το θησαυρό.
Στον πρώτο που θα φτάσει στο θησαυρό περνώντας με επιτυχία όλα τα εμπόδια, όλες τις παγίδες, ανήκει το μεγάλο δώρο του θησαυρού!
Σ όλους που θα τερματίσουν με επιτυχία φτάνοντας στον «θησαυρό», τους περιμένει δώρο επιβράβευσης και αναμνηστικό έκπληξη!
Στο κυνήγι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ελεύθερα όποιος – α επιθυμεί (άτομα ηλικίας από 12 έως 100 χρονών). Θα ξεκινήσουν το κυνήγι του θησαυρού έξι (6) ομάδες, η κάθε μία μπορεί να έχει από ένα (1) έως τρία (3) άτομα.
Δηλώσεις συμμετοχής ατόμων ή ομάδων μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου 2023, ώρα 21.00, στο τηλ. 6977297221 ή στο email: chaospierion@gmail.com

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Χ.Α.Ο.Σ. και τους συλλογικούς φορείς του χωριού στο πλαίσιο των τριήμερων εκδηλώσεων της Αποκριάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !