28 Ιανουαρίου 2023

Κέντρο αλεξιπτώτου πλαγιάς Olympic Wings στον Νέο Παντελεήμονα




Το κέντρο αλεξιπτώτου πλαγιάς Olympic Wings λειτουργεί από το 1995, επαγγελματικά ως σχολή αλεξιπτώτου πλαγιάς και οργανωτής διακοπών αλεξιπτώτου, με έδρα στον Νέο Παντελεήμονα στους πρόποδες του Ολύμπου.



Ως σχολή αλεξιπτώτου πλαγιάς έχει την αναγνώριση της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας ΕΛ.ΑΟ η οποία και συνδέεται με την Διεθνή Αεροναυπηγική Ομοσπονδία, FAI Fédération Aéronautique Internationale.



Η Olympic Wings ως κέντρο αλεξιπτώτου κατέχει την 5-αστέρων πιστοποίηση από την Ένωση πιλότων και εκπαιδευτών Αλεξιπτώτου πλαγιάς, APPI Association of Paragliding Pilots and Instructors.
Εκτελούμε προγράμματα εκπαίδευσης, όπως και σεμινάρια πιστοποίησης, εξετάσεις και διπλώματα για πιλότους, πιλότους διθέσιου και εκπαιδευτές που επιθυμούν την κατάταξη σύμφωνα με τα πρότυπα και το εκπαιδευτικό σύστημα της APPI.



Επιπλέον η Olympic Wings λειτουργεί ως γραφείο γενικού τουρισμού, με επίσημη άδεια λειτουργίας και την έγκριση του ΕΟΤ (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού). Οργανώνουμε και προσφέρουμε όλων των ειδών τουριστικές υπηρεσίες για τις διακοπές και τις δραστηριότητες – εσείς απολαμβάνετε και πετάτε μαζί μας!




τηλ
6942-215980
6986-810618





email
info@olympicwings.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !