12 Ιανουαρίου 2023

Πόπη Παπανικολάου Φωτεινά: "Ο κ. Κουκοδήμος με αγνόησε προκλητικά"




Ένας αξιοπρεπής και πετυχημένος Δήμαρχος, πριν απ´ όλα πρέπει να είναι μεγαλόψυχος. Δυστυχώς, ο Δήμαρχος, φέρεται αχάριστα και εκδικητικά, όχι μόνο απέναντι στο άτομο μου, αλλά όπως πληροφορούμαι, σε κάθε κύριο ή κυρία που δεν έχει δηλώσει υποψήφιος τοπικός ή Δημοτικός σύμβουλος μαζί του στις επόμενες εκλογές.

Με έκπληξη λοιπόν, ενημερώθηκα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την εκδήλωση παράδοσης-παραλαβής του παλαιού εργοστασίου στο χωριό μου, που έχω την τιμή να είμαι Πρόεδρος. Πώς μπορεί να νιώθει άραγε, ένας πρόεδρος, όταν τον καλούν οι συγχωριανοί του για να ενημερωθούν για μια εκδήλωση πού ο ίδιος αγνοεί;

Ιδιαίτερα δε, όταν εγώ προσωπικά, αγωνίζομαι από το 2016, ως Πρόεδρος τότε, του εξωραϊστικού συλλόγου, κάνοντας αίτηση στην Διεύθυνση Δασών, αλλεπάλληλες επικοινωνίες με το αρμόδιο υπουργείο και συγκεκριμένα με τον κύριο Δινόκα καθώς και άλλους υπαλλήλους, προκειμένου να παραχωρηθούν τα κτήρια (εργοστάσιο, ξηραντήριο, ξενώνας). Έλαβα μάλιστα την πρώτη θετική απάντηση από τον Διευθυντή κύριο Μαυρίδη.

Επιπλέον, από το 2019, ως Πρόεδρος της κοινότητας Φωτεινών, με την έγκριση του Δημάρχου, έτρεξα προσωπικά το θέμα και μόλις τελικά ευδοκίμησαν οι προσπάθειες μου, ο κ. Κουκοδήμος με αγνόησε προκλητικά, παρουσιάζοντας το ως δικό του επίτευγμα και δεν μπήκε καν στην διαδικασία να τηρήσει τα προβλεπόμενα, δηλαδή να καλέσει στην εκδήλωση την Πρόεδρο του χωριού.

Είναι ξεκάθαρο ότι η απόφαση μου να μην εκδηλώσω ακόμα την υποστήριξη μου στο πρόσωπο του στις προσεχείς εκλογές, οδήγησε άτομο του οικείου περιβάλλοντος του και συγχωριανό μου να προσπαθεί να με υποδαυλίσει στους συγχωριανούς μου διαδίδοντας ότι «είναι παραμύθια και μυθεύματα της Πόπης και το έργο δεν θα γίνει ποτέ».

Σε κάθε περίπτωση, οι συγχωριανοί μου γνωρίζουν καλά, το ποιοι εργάστηκαν για να έρθει το αποτέλεσμα και ποιοι τελικά θα εμφανιστούν μόνο στις σημερινές αυριανές φωτογραφίες…

Πόπη Παπανικολάου
Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Φωτεινών



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !