31 Ιανουαρίου 2023

Εκβιασμός νεαρής δασκάλας μέσω «ροζ βίντεο»




Άλλη μια υπόθεση εκβιασμού μέσω ροζ βίντεο έρχεται στο φως, έπειτα από καταγγελία νεαρής δασκάλας στην Κω, η οποία έπεσε θύμα ενός αγνώστου που κατάφερε να αποσπάσει το εν λόγω περιεχόμενο με προσωπικές ερωτικές στιγμές της κοπέλας. Στη συνέχεια, ο δράστης έστειλε το βίντεο σε διαδικτυακούς φίλους του θύματος μέσω messenger προσπαθώντας να εκβιάσει για να αποσπάσει χρηματικό ποσό.






Όπως αναφέρει η «Δημοκρατική» της Ρόδου, η 28χρονη κοπέλα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά τον σάλο που ξέσπασε με την ίδια να απευθύνεται στις αστυνομικές Αρχές.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η δασκάλα την περασμένη Παρασκευή έλαβε στο messenger από κάποιον χρήστη ένα στιγμιότυπο οθόνης από βίντεο με προσωπικές της ερωτικές στιγμές. Ο άγνωστος την εκβίασε πως αν δεν του έδινε το ποσό των 1.000 ευρώ, θα διέρρεε το βίντεo.

Η 28χρονη δεν έδωσε τα χρήματα και διέκοψε την επικοινωνία. Τις επόμενες ώρες, διαδικτυακοί της φίλοι άρχισαν να της στέλνουν μηνύματα λέγοντάς της πως είχαν λάβει το επίμαχο βίντεο. Η κοπέλα υπέβαλε μήνυση στην Αστυνομία σε βάρος του άγνωστου δράστη για εκβίαση και παράνομη πρόσβαση σε πληροφοριακό σύστημα.




cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !