26 Ιανουαρίου 2023

Μπαραλιάκος: Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συμμετοχή σας στην εθελοντική αιμοδοσία




Για ακόμη μία χρονιά η εθελοντική αιμοδοσία του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης με την στήριξη του Πολιτικού Γραφείου του Βουλευτή Πιερίας Φώντα Μπαραλιάκου στέφθηκε από επιτυχία!

Η υποστήριξη της εθελοντικής αιμοδοσίας έχει παγιωθεί εδώ και τρία χρόνια ως μία σταθερή δράση του Βουλευτή Πιερίας. Μάλιστα την συνδυάζει με την ονομαστική του εορτή, ανήμερα του Αγίου Ξενοφώντος, προσφέροντας ένα επιπλέον κίνητρο στους φίλους για να δώσουν αίμα.

Από νωρίς το πρωί, στην αίθουσα του παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού στην Κατερίνη, προσήλθαν δεκάδες φίλοι του κ. Μπαραλιάκου με διάθεση να στηρίξουν την πρωτοβουλία.



Η ροή των εθελοντών αιμοδοτών συνεχίστηκε αδιάλειπτα ως τη μία το μεσημέρι, γεμίζοντας χαρά τους συνεργάτες του κ. Μπαραλιάκου και τον ίδιο, ο οποίος, παρά την απουσία του στην Αθήνα, λόγω της έκτακτης πρότασης μομφής, επικοινωνούσε συνεχώς για να ενημερώνεται για τη διαδικασία.



Σε δήλωσή του ο Βουλευτής Πιερίας ανέφερε τα εξής: «Για ακόμη μια χρονιά η ημέρα αυτή μας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους που στήριξαν και φέτος την εθελοντική αιμοδοσία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κατερίνης και στα στελέχη του παραρτήματος Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης για την άψογη αιμοληψία.



Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους που προσήλθαν και δεν κατάφεραν να αιμοδοτήσουν. Ήταν σαν να έδωσαν αίμα και αυτοί! Δεν θα μπορούσα να ζητήσω πιο σπουδαίο δώρο από το σημερινό. Εύχομαι οι φίαλες αίματος που συγκεντρώθηκαν να χρησιμεύσουν σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Να είμαστε όλοι καλά και να το επαναλαμβάνουμε κάθε χρόνο!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !