3 Δεκεμβρίου 2022

Στο πλευρό του Βαγγέλη Γερολιόλιου ο Γιάννης Πούλιος
Δημόσια δήλωση του πρώην αναπληρωτή Δημάρχου – Αντιδημάρχου Δ.Ε. Δίου και προέδρου της ΔΗΚΕΔΟ του Δήμου Δίου-Ολύμπου, Ιωάννη Πούλιου


Αγαπητοί συνδημότες μου, το 2014 με τιμήσατε με την ψήφο σας, όπως και την δημοτική παράταξη «Ολύμπια Συμμαχία» στη οποία συμμετείχα με επικεφαλής τον Κώστα Δημόπουλο και έτσι αναλάβαμε την διοίκηση του δήμου μας. Υπηρέτησα τους πολίτες του δήμου από την θέση του αναπληρωτή δημάρχου-αντιδημάρχου της δημοτικής ενότητας Δίου και ως πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΟ.


Στις εκλογές του 2019 ανανεώσατε την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου. Σε λίγους μήνες τον Οκτώβριο του 2023 στις νέες αυτοδιοικητικές εκλογές καλούμαστε όλοι να αποφασίσουμε ξανά για το μέλλον του δήμου μας.


Αυτά τα τέσσερα χρόνια, παρακολουθώντας από κοντά την προσπάθεια και τον αγώνα που δίνει ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος για την αντιμετώπιση των σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν τους δημότες σε κάθε περιοχή ξεχωριστά, θεωρώ πως τα έργα και οι δράσεις του συνέβαλλαν στην βελτίωση της εικόνας και της καθημερινότητας των πολιτών. Ως δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΟ υποστήριξα όλα εκείνα που θεωρούσα ότι ήταν στην σωστή κατεύθυνση. Βεβαίως υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν. Αυτό απαιτεί την συστράτευση όλων όσων ασπαζόμαστε τις ίδιες αρχές και αξίες και έχουμε τα ίδια όνειρα για το μέλλον του τόπου μας. Η δύσκολη συγκυρία απαιτεί ισχυρή τοπική αυτοδιοίκηση και συμπόρευση με ανθρώπους με ικανότητες αλλά και διάθεση για δουλειά.


Για τους λόγους αυτούς στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θέτω τις δικές μου δυνάμεις στην κοινή προσπάθεια και συστρατεύομαι με τον Βαγγέλη Γερολιόλιο και την "ΣΥΝθεση" με την οποία θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος


Γιάννης Πούλιος
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δίου-Ολύμπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !