25 Δεκεμβρίου 2022

Χαλκιδική: Έκλεψε κοσμήματα αξίας 600.000 ευρώ




Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση κλοπής κοσμημάτων μεγάλης αξίας από κοσμηματοπωλείο και οικία στη Χαλκιδική.Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπής γυναίκας και σε βάρος της σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα αδικήματα της διακεκριμένης κλοπής, της κλοπής και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.


Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, η προαναφερόμενη γυναίκα, το μεσημέρι της 1ης Νοεμβρίου 2022, παραβίασε κοσμηματοπωλείο ιδιοκτησίας ημεδαπής σε περιοχή της Χαλκιδικής και αφαίρεσε κοσμήματα αξίας περίπου 600.000 ευρώ και χρηματικό ποσό 350 ευρώ.

Την ίδια ημέρα, προσπάθησε να εισέλθει παράνομα στην οικία της ιδιοκτήτριας του παραπάνω κοσμηματοπωλείου, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Όπως εξακριβώθηκε, την 17η Νοεμβρίου 2022, παραβίασε εκ νέου την ανωτέρω οικία, από όπου αφαίρεσε κοσμήματα και χρήματα, συνολικής αξίας 1.100 ευρώ.

Η δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος της, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πολυγύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !