20 Νοεμβρίου 2022

Απάντηση Κώστα Ρέχα στα ......"κουκοτρόλ"




Ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό στο facebook του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης Κώστα Ρέχα για τη λασπολογία των γνωστών τρολ του ισογείου με τα ψεύτικα προφίλ στο facebook, επειδή αποχώρησε από τον συνδυασμό του "μεγάλου", ενώ προ ολίγων ημερών τα ίδια "κουκοτρόλ" τον εκθείαζαν. Τώρα έλαβαν νέα εντολή να τον λασπολογούν:
"Είναι τιμή μου που εκπροσωπώ από τη θέση του προέδρου αντάξια και ανιδιοτελώς τον εμπορικό κόσμο της πόλης επί 20 χρόνια και θα έπρεπε να είστε πιο προσεκτικοί όταν μιλάτε για ένα τόσο μεγάλο και ιστορικό θεσμό που εκπροσωπεί όλους τους εμπόρους της πόλης μας.

Οφείλοντας μια απάντηση στη λάσπη και τις συκοφαντίες σας και στην εμπαθή και αντιπαραθετική στάση σας και σε σχέση με την πρόσφατη παραίτησή μου σας αναφέρω τα παρακάτω:

Αισθάνομαι ότι

1) Υπάρχει τεράστιο χάσμα επικοινωνίας και

2) Δεν μπορούσα πλέον να στηρίζω πολιτικές συνυφασμένες με την άγνοια και την απραξία ούτε να είμαι συμμέτοχος (άρα και συνένοχος) στην ανεπάρκεια σας.

Πριν κάνετε λοιπόν κριτική και αφού κατεβάσετε τα πόδια σας από το γραφείο του προθάλαμου του δήμου, κάντε την αυτοκριτική σας.

Επιπλέον σας διαβεβαιώ ότι αν ήθελα να έχω μια θέση θα την είχα.

Όση λάσπη και να ρίξετε ο κόσμος γνωρίζει!"




lefteria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !