1 Νοεμβρίου 2022

Πήρε την Άμεση Δράση γιατί ο 4χρονος εγγονός δεν έτρωγε το φαγητό του!




Ο συνδικαλιστής της αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας, αποκάλυψε μερικές απίστευτες κλήσεις που έχει δεχθεί το «100» και όπως σχολίασε «μπορεί να σου κοπεί η ανάσα από την λύπη ή από το γέλιο».

Η πρώτη ιστορία που είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας στην εκπομπή «Καλημέρα» του Mega ήταν ένα περιστατικό στο Παγκράτι με μία κοπέλα να καλεί την αστυνομία στο σπίτι της, ζητώντας βοήθεια: «Περίμενε τους αστυνομικούς στην πόρτα και είπε στους αστυνομικούς “ελάτε λίγο μέσα, έχω ένα πρόβλημα και θέλω να με βοηθήσετε” και μόλις έκλεισε την πόρτα, επιτακτικά τους ζήτησε να κάνουν έρωτα μαζί της. Όπως ήταν επόμενο σοκαρίστηκαν και της είπαν πως δεν μπορεί να γίνει αυτό. Αυτή το ζητούσε επίμονα, τους αποκάλεσε όμορφους, χαμογέλασαν, έκαναν την εγγραφή τους κι αποχώρησαν. Φημολογείται ότι ο ένας από τους δυο συναδέλφους όταν τελείωσε την βάρδια επέστρεψε στην συγκεκριμένη οδό στο Παγκράτι. Πράγμα το οποίο δεν το έχουμε εξακριβώσει ποτέ».



Σε ένα άλλο παράξενο περιστατικό και πάλι στο Παγκράτι, μία 75χρονη κάλεσε την αστυνομία επειδή την επισκέπτονταν συνέχεια κάποια άτομα και την ενοχλούσαν. Η 75χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι έρχονται και την ενοχλούν ο… πατέρας και η γιαγιά της η οποία θα έπρεπε να ήταν πάνω από 130 ετών. Ο Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε πως οι αστυνομικοί την καθησύχασαν και ενημέρωσαν το Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να επιληφθούν οι αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες.



O εγγονός που δεν τρώει, το λάθος στη βαφή του μαλλιού και ο 14χρονος που έβλεπε τα εσώρουχα στο μπαλκόνι


Μία άλλη ηλικιωμένη είχε καλέσει την αστυνομία και τους ζήτησε βοήθεια με τον εγγονός της. Οι αστυνομικοί, όταν έφτασαν στο σπίτι είδαν το 4χρονο παιδάκι να κλαίει κι΄ αυτό διότι η γιαγιά τον «απειλούσε» πως αν δεν φάει θα καλέσει την αστυνομία. Οι αστυνομικοί έκαναν βαρύτατες συστάσεις στη γυναίκα και την ενημέρωσαν πως αν το ξανακάνει θα της γίνει μήνυση.

Κλήση στην αστυνομία έγινε και από μία πελάτισσα κομμωτηρίου, η οποία ήρθε στα χέρια με την κομμώτρια επειδή δεν έπιασε η βαφή, ενώ μία μητέρα ενός 14χρονου κάλεσε την Άμεση Δράση επειδή ο γιος της κλειδώνοντας στο δωμάτιό του με σκοπό να… παρακολουθεί τα απλωμένα εσώρουχα που είχε στο μπαλκόνι της η 19χρονη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !