10 Οκτωβρίου 2022

Ασημένιος Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Βασίλης Μπαταλας


Την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας ο Μπαταλας Βασίλης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα βετεράνων που διεξήχθη απο τις 4 εως 9 Οκτωβριου στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας στην κατηγορία των 88 κιλών ελληνορωμαϊκής παλης.
Ο Έλληνας πρωταθλητής από την Κατερίνη ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου και έφτασε στον τελικό νικώντας στον πρώτο γύρο τον Καζακστανο Καίρια Μπορουμαγιεφ ,στον δεύτερο γύρο νίκησε τον Σέρβο αθλητή Σλόμπονταν Ίλιτς,στην συνέχεια στον τρίτο γύρο απέκλεισε από την διοργάνωση τον Αμερικανό Ντέιβιντ Άντονι Κέις Χαρτ και στην συνέχεια στα ημιτελικά αντιμετώπισε και νίκησε στο τέταρτο ματς στην σειρά τον Αμερικανό Άλβιν Λιροι Ρηβς .
Στον τελικό όμως παρότι ο Έλληνας αθλητής ξεκίνησε πολύ καλά και προηγήθηκε με 4-0 επί του Αμερικανού Οκταβιους Τρέβορ Μπέλαμι σε μια ατυχή για αυτον στιγμή ηττήθηκε τελικά από τον αντίπαλο του .
Το μετάλλιο αυτό ο Βασίλης Μπαταλας το αφιέρωσε στην πόλη του την Κατερίνη και στους αθλητές του συλλόγου των Ολυμπίων Κατερίνης ελπίζοντας ότι με αυτές τις νίκες του θα εμπνεύσει και θα μεταλαμπαδεύσει σε αυτα τα παιδιά τα αγνά ιδανικά και τις αξίες τού παναρχαιου Ελληνικού αθλήματος αυτού της παλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !