15 Ιουνίου 2022

Νέα ονομασία του Σωματείου Επαγγελματιών Αιγινίου
Σε «Σωματείο Επαγγελματιών Βόρειας Πιερίας» μετονομάστηκε το «Σωματείο Επαγγελματιών Εμπόρων και Βιοτεχνών Αιγινίου και Περιχώρων», μετά την ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Ιουνίου.

Τα μέλη του Σωματείου, ενέκριναν όλες τις τροποποιήσεις του καταστατικού, την συμμετοχή του Σωματείου στην Ο.Ε.Π.Ε.Κ.Α.Μ.Θ. (Ομοσπονδία Εμπορίου Παραγωγικότητας και Επιχειρηματικότητας Κεντρικής-Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης) και εξέλεξαν τους εκπροσώπους στην ανωτέρω Ομοσπονδία.

Εκπρόσωποι στην Ο.Ε.Π.Ε.Κ.Α.Μ.Θ. (Ομοσπονδία Εμπορίου Παραγωγικότητας και Επιχειρηματικότητας Κεντρικής-Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης) εκλέχθηκαν οι: Δημήτρης Εμμανουηλίδης και Λανάρας Παναγιώτης.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, έγινε απολογισμός των πεπραγμένων της Διοίκησης και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν και απασχολούν τους επαγγελματίες της Βόρειας Πιερίας, με βασικότερο το θέμα των διοδίων.Το Σωματείο, βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε επικοινωνία με την «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου», προκειμένου να επιτύχει έκπτωση στο κόστος διέλευσης για τους επαγγελματίες του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !