27 Μαΐου 2022

Μακροχώρι Βέροιας: Χτύπησαν άσχημα αστυνομικό επειδή τους έκανε παρατήρηση για το παρκάρισμα




Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας που έκανε παρατήρηση σε δύο άνδρες που είχαν σταθμεύσει παράνομα τα αυτοκίνητά τους.


Το περιστατικό συνέβη στο Μακροχώρι Ημαθίας στις 8 Μαΐου, όταν ο αστυνομικός με πολιτικά τους έκανε παρατήρηση.

Τότε οι δύο άνδρες του επιτέθηκαν με κλωτσιές και γροθιές με αποτέλεσμα να του σπάσουν τη μύτη, να υποστεί κάταγμα και να του προκαλέσουν τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Το βίντεο με τον άγριο ξυλοδαρμό κατέγραψε κάμερα ασφαλείας και έφερε στο φως το Debater:

Είχαν σταθμεύσει δυο αυτοκίνητα πάνω σε μια στροφή παράνομα, σταμάτησε λόγω και της ιδιότητας του να τους ζητήσει να τα βγάλουν γιατί παλιότερα είχε γίνει τροχαίο. Κατέβηκαν αυτοί από τα αυτοκίνητα τους με απειλητικές και επιθετικές διαθέσεις και του φώναζαν. ‘Τι είσαι εσύ; Νταβατζή θα σε βάλουμε πάνω στο κεφάλι μας’ και άλλες αισχρές κουβέντες. Τον έριξαν κάτω και άρχισαν να τον χτυπούν και να τον κλωστούν, σε σημείο να του δημιουργήσουν κάταγμα, του έσπασαν τη μύτη. Διάσειση βαριάς μορφής, όταν τον είδα δεν μπορούσε να πάρει ανάσα. Είχε πάθει διάσειση ο αδερφός μου και αν δεν έκανε εμετό θα πέθαινε στα χέρια μου. Σε δυο – τρία λεπτά θα τον χάναμε», είπε στο Debater, ο αδελφός του τραυματία αστυνομικού.


Για την άγρια επίθεση, σύμφωνα με τον Alpha, συνελήφθη ένας άνδρας ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βαρος άλλων δύο.

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !