26 Μαΐου 2022

Οι στρατιωτικοί της Πιερίας μεταξύ άλλων ζητούν χορήγηση απινιδωτή στο ΣΤΕΠ Λιτοχώρου
Την Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου, υποδέχτηκε στο γραφείο της στην Π.Ε. Πιερίας το Δ.Σ. της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στο πλαίσιο μίας εθιμοτυπικής επίσκεψης. Συγκεκριμένα, την κα Μαυρίδου επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος, κος Βασίλειος Μαυρίδης, ο γενικός γραμματέας, κος Νεκτάριος Γκούσκος, ο αντιπρόεδρος, κος Ιωάννης Τζαμουράνος, ο ταμίας, κος Κοσμάς Καμάκας και ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας, κος Παρασκευάς Μαυρομάτης.
Τα μέλη του Δ.Σ. κατέθεσαν υπόμνημα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί που υπηρετούν στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, ενώ ταυτόχρονα συζητήθηκαν και θέματα που απασχολούν σε γενικό επίπεδο τους στρατιωτικούς, με βάση τις προτάσεις της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.), δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην εξεύρεση λύσης για τη χορήγηση ενός απινιδωτή στο ΣΤΕΠ Λιτοχώρου που είναι και έδρα της XXIV ΤΘ Ταξιαρχίας, τη δυνατότητα παραχώρησης, αναβάθμισης και βελτίωσης ηλεκτρονικού και τεχνολογικού εξοπλισμού για την ενίσχυση των στρατιωτικών γραφείων Μονάδων και Υπομονάδων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, καθώς επίσης και θέματα πανελλαδικής εμβέλειας, όπως η μετατροπή στρατιωτικών αδειών οδήγησης σε στελέχη των ενόπλων δυνάμεων.

Η κα Μαυρίδου εξέφρασε την κατανόηση και τη συμπαράσταση τόσο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Περιφερειάρχη, κου Απόστολου Τζιτζικώστα, όσο και της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στα θέματα που απασχολούν τους στρατιωτικούς, ενώ παράλληλα εξέφρασε τη στήριξή της στο έργο της Ένωσης, αλλά και τη βούλησή της να συμβάλει ως περιφερειακή αρχή στην επίλυση των θεμάτων που τέθηκαν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !