4 Μαΐου 2022

Αίθουσα Δεξιώσεων Έλατος στην Κάτω Μηλιά Πιερίας




Μερικές στιγμές στη ζωή μας αποτελούν σταθμό και μένουν ανεξίτηλα χαραγμένες στην μνήμη μας. Η επιλογή του κατάλληλου χώρου αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για αυτές τις όμορφες αναμνήσεις.

Στους πρόποδες των Πιερίων Όρεων και στην σκιά του Όλυμπου, δημιουργήσαμε έναν ευχάριστο και λειτουργικό χώρο για τις ιδιαίτερες και ξεχωριστές στιγμές σας.

Η αίθουσα εκδηλώσεων Έλατος χωρητικότητας 700 ατόμων αποτελεί την ιδανική επιλογή για τη διοργάνωση δεξιώσεων και εκδηλώσεων. Η πολυτελής και ευρύχωρη αίθουσα μας, θα προσδώσει το απαραίτητο κύρος στην κοινωνική σας εκδήλωση. Το υψηλών προδιαγραφών σέρβις θα φανεί αντάξιο της σημασίας αυτών των εκδηλώσεων και θα μεταφέρει στους καλεσμένους σας τη δική σας φιλοξενία.

Η μουσική επένδυση της εκδήλωσης, όπως και η εικαστική, μπορούν να είναι της δικής σας επιλογής, εμείς είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε σύσταση και συμβουλή.

Στους χώρους του " Έλατου ", μπορούν να φιλοξενηθούν κάθε είδους εκδηλώσεις όπως: γαμήλιες δεξιώσεις, βαπτίσεις, συνεστιάσεις, χοροεσπερίδες, αθλητικοί ή πολιτιστικοί χοροί.

Ελάτε να σας ξεναγήσουμε στον " Έλατο " και να συζητήσουμε τις απορίες και λεπτομέρειες που τυχόν θα θέλατε να γνωρίζετε για την δική σας εκδήλωση.
 


14ο χλμ Κατερίνης - Ελασσόνος, Κάτω Μηλιά, 60100 / Πιερίας
Τηλέφωνο: 2351081777
Κινητό: 6988440277

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !