4 Οκτωβρίου 2021

Κατερίνη: "Ο Αδερφός μου δεν πέθανε από το εμβόλιο"




Σε μια αλλοπρόσαλλη και αντιφατική εποχή από πολλές πλευρές ο φόβος αγκαλιά με το ψέμα αναδύει από μια παρακμιακή κοινωνία.

Σε αυτή την συγκύρια που ζούμε με τον ανορθολογισμό να «γητεύει» μάζες, κάποιος κακοήθης, σύνδεσε τον θάνατο του αδερφού μου Σαββίδη Θεμιστοκλή με το εμβόλιο.

Και δεν είναι τόσο οι συζητήσεις σε διάφορα πηγαδάκια, είναι ότι αυτό γράφτηκε σε ΜΚΔ (facebook) από δημοσιογράφο της πόλης μας (ΑΓ) που για να αποδείξει τις «ψεκασμένες» απόψεις του, σύνδεσε τον θάνατο του αδερφού μου με το εμβόλιο, επικαλούμενους δήθεν μαρτυρία κάποιου γνωστού του, που του είπε, ότι ο αδερφός μου είχε κάνει το εμβόλιο πριν λίγες μέρες από το μοιραίο γεγονος.

Αφού τον ενδιαφέρει τον εν λόγο δημοσιογράφο τόσο το ζήτημα των εμβολιασμών και υποτίθεται η έρευνα αποτελεί την μεθοδολογία του δημοσιογράφου όπου μαζί με την διασταύρωση προβάλλεται μια είδηση. Γιατί δεν ήρθε στην οικογένεια να την κάνει, και να απαντήσουμε σε ερωτήσεις του, αν έκανε και πότε το εμβόλιο ο αδερφός μας, και αν αυτό είχε παρενέργειες η όχι?

Ρωτάω τον συγκεκριμένο που αυτοαποκαλείται δημοσιογράφος.

Ο εν λόγο «κύριος» (ΑΓ) είναι ένας ψεύτης, συκοφάντης, που δεν σέβεται την μνήμη ενός νεκρού τον πόνο της οικογένειας αυτής.

Με ψέματα θέλει να επιβεβαιώσει μια άποψη, εκμεταλλεύοντας θανάτους ανθρώπων, συμμετέχοντας με αυτό τον τρόπο σε μια βιομηχανία θανατολαγνείας που έχει αναπτυχθεί τον τελευταίο καιρό από ορισμένους και κάποιες πλευρές, για να αναθεματίσουν και να υποσκάψουν τους εμβολιασμούς, αυτό δηλαδή που προτάσσει η παγκόσμια επιστήμη για την αντιμετώπιση του «ιού».

Η οικογένεια γνωρίζει από τι χάσαμε τον αδερφό, γιο και πατέρα έχοντας πραγματοποιήσει ιατροδικαστική εξέταση, και φυσικά δεν χάθηκε από τον εμβολιασμό που είχε πραγματοποιηθεί μήνες πριν.

Ο υποφαινόμενος και συνολικά η οικογένεια, δεν μπαίνει και δεν παίρνει μέρος στην στείρα αντιπαράθεση που την θεωρούμε αποπροσανατολιστική εμβολιασμένων – αντιεμβολιαστών.

Θεωρούμε ότι είναι δικαίωμα του καθενός, πως θα αυτιοδιαθέτει τον σώμα και τον οργανισμό του, χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τρίτους και το κοινωνικό περιβάλλον.

Σαν οικογένεια εμπιστευόμαστε την επιστημονική κοινότητα και το προηγούμενο της ιστορικής πείρας των εμβολίων και αυτό έχουμε οδηγό για εμάς.

Αυτό δεν σημαίνει ότι αποδεχόμαστε την διαχείριση στο πολιτικό πεδίο που χαρακτηρίζεται από αντιφάσεις, σκοπιμότητες και σκοντάφτει η όλη διαδικασία σε άνομα και ισχυρά οικονομικά συμφέροντα.

Σεβόμαστε πραγματικά αυτούς που αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα των εμβολίων και είναι δύσπιστοι σε αυτά.

Κατά εμάς την ευθύνη φέρνει η κυβέρνηση εξαιτίας των παλινωδιών της και για αυτό δεν έχει πείσει.

Αλλά είμαστε αντίθετοι σε όλους αυτούς τους επιτήδειους, θανατολάγνους, που συσσωρεύουν σωρό από νεκρούς με εικόνες και «ειδήσεις» σε σάιτ ή (ΜΚΔ) και με την τεχνητή δημιουργία κλίματος ψυχολογίας φόβου, προβάλλουν με ανορθολογικό, ψεύτικο και ανεπιστημονικό τρόπο την άποψη τους.

Γνωρίζουμε ότι πίσω από αυτές τις πλαστογραφίες των επιτηδείων, κρύβονται και πολιτικά συμφέροντα, αφού δεν είναι λίγοι, αυτοί, που επενδύουν πολιτικά σε αυτή την κατάσταση, χρησιμοποιώντας τους ανθρώπους που αμφισβητούν με αγνές προθέσεις τους εμβολιασμούς.

Το φωνάζουμε ξανά όσο μας αφορά σαν οικογένεια.

Ο αδερφός, γιος και πατέρας δεν πέθανε από κανέναν εμβολιασμό όπως γράφτηκε σε ΜΚΔ δημοσιογράφου της πόλης μας. Είναι ψέματα και απαιτούμε να κατέβει η άθλια αυτή ανάρτηση.

Στην μνήμη του αδερφού μου Σαββίδη Θεμιστοκλή.


Σαββίδης Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !