24 Αυγούστου 2021

Εύοσμος: ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ “LAZO - I”

  


Την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021 στις 9:00 μ.μ. οι δρόμοι του Πολιτισμού και της Αλληλεγγύης συναντώνται στο Δημοτικό Αθλητικό Πάρκο Ευόσμου (περιοχή Μαρόκο), στο πλαίσιο της μεγάλης ανοιχτής συναυλίας του συνθέτη και ενορχηστρωτή Λάζου Ιωαννίδη, που διοργανώνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού με ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ, με τον τίτλο «FREEDOM ΄21».

Υπό τους ήχους της ποντιακής λύρας σε ένα παγκόσμιο μουσικό πρότζεκτ που συγκινεί, “παντρεύοντας” την παράδοση με τις σύγχρονες μουσικές του κόσμου, η πρότυπη μουσική παράσταση, στέλνει από το Δήμο Κορδελιού Ευόσμου ένα δυνατό μήνυμα στήριξης των πληγέντων από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές, καθώς αντί εισιτηρίου όσοι το επιθυμούν μπορούν να συμμετέχουν προαιρετικά στη συγκέντρωση σχολικών ειδών που θα αποσταλούν στα σχολεία των πυρόπληκτων περιοχών.

Το μεγάλο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού, το οποίο αποτελεί ένα συγκινητικό αφιέρωμα στην ελευθερία, με αφορμή και την επέτειο συμπλήρωσης των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, θα αναδείξει τη μοναδικότητα της μουσικής, σε μια ευρηματική σύλληψη του καλλιτέχνη Λάζου Ιωαννίδη που ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη την παγκόσμια περιοδεία του, ταξιδεύοντας το κοινό σε μουσικά μονοπάτια όλων των ειδών του παγκόσμιου μουσικού ρεπερτορίου.

Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νανά Παμπουκίδου, απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους Θεσσαλονικείς -δημότες μας και μη - να «είναι εκεί», για να γνωρίσουν τον Λάζο Ιωαννίδη, να απολαύσουν τις ανεπανάληπτες δοξαριές του, που με τη δημιουργία σύγχρονων εκρηκτικών συνθέσεων, επιβεβαιώνει τη διαχρονικότητα, την οικουμενικότητα και την παγκοσμιότητα της Μουσικής που ενώνει λαούς, συνενώνει πολιτισμούς και συνδέει κουλτούρες σ έναν κόσμο που διαρκώς αλλάζει.



ΚΑΡΤΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων υγιεινής, πρόληψης και προστασίας κατά της διασποράς του covid-19 και για την είσοδο του κοινού στο χώρο της μουσικής παράστασης θα διατεθούν κάρτες εισόδου, οι οποίες θα παραλαμβάνονται στην είσοδο του χώρου της Συναυλίας από τις 8μμ (γήπεδο Αθλητικού Πάρκου Ευόσμου) Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2310771033.


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

Υπενθυμίζεται ότι πέραν του χώρου της συναυλίας, η συγκέντρωση των σχολικών ειδών που μπορούν να προσφέρουν προαιρετικά οι πολίτες, θα πραγματοποιείται την Πέμπτη 26 και Παρασκευή 27 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του Πολυλειτουργικού Κέντρου (Παρατσίκογλου 1 και Χρυσοστόμου Σμύρνης στο Ελευθέριο-Κορδελιό, τηλ. 2310771033, ώρες 8.00πμ – 14.30μμ και 19.30 – 22.00) καθώς και στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57, τηλ. 2310762400, ώρες 8.00πμ – 20.00μμ).


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Δήμος ευχαριστεί τις δημόσιες και τις δημοτικές υπηρεσίες που συνέβαλαν τα μέγιστα στην οργάνωση της Συναυλίας, καθώς επίσης και τις Εταιρείες «Χούτος Catering» και «Power City Security»για τη στήριξή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !