1 Φεβρουαρίου 2021

Πασχαλίδης -Ecoenergenius στη Σφενδάμη Πιερίας




Η εταιρεία Πασχαλίδης Δ. και ΣΙΑ Ο.Ε. με διακριτικό τίτλο Ecoenergenius, αποτελεί μια νεοσύστατη οικογενειακή επιχείρηση, η οποία πρωτοπορεί στην φθηνή και οικολογική θέρμανση παρουσιάζοντας σόμπες, λέβητες και καυστήρες pellet και άλλων στερεών καυσίμων.




Η εταιρεία μας αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο για τον νομό Πιερίας των παρακάτω, με αλφαβητική σειρά, εταιρειών:



AMECΟ: πιστοποιημένη ποιότητα pellet AXINAR: ελληνικοί λέβητες ξύλου BRUNER: γερμανικά ενεργειακά τζάκια DMT: ιταλικές σόμπες pellet GRACE: κινέζικες σόμπες pellet IRON DOG: γερμανικές ενεργειακές-μαντεμένιες σόμπες ξύλου KOSTREZEWA: πολωνικοί λέβητες και καυστήρες στερεών καύσιμων



Ενώ συνεργαζόμαστε και με άλλες επιλεγμένες ευρωπαικές και ελληνικές εταιρείες του κλάδου όπως: FOREST ALFA PLAM: pellet Σερβίας της forest enterprises ATTACK: σλοβακικοί λέβητες πυρόλυσης ξύλου PRITY: βουλγάρικες σόμπες και τζάκια ξύλου THORMA: τσέχικες ενεργειακές σόμπες ξύλου WAMSLER: γερμανικές ενεργειακές σόμπες ξύλου TΙΜ SΙSTEM: σέρβικες σόμπες ξύλου DAB: αντλίες, κυκλοφορητές και πιεστικά REMER: ιταλικές βρύσες και υδραυλικά είδη KITURAMI: κορεάτικοι λέβητες πετρελαίου, αερίου και στερεών καυσίμων SATURN: κορεάτικοι λέβητες πετρελαίου, αερίου και στερεών καυσίμων CENTROMETAL: κροάτικοι λέβητες στερεών καυσίμων ΘΕΡΜΙΚΗ ΤΣΑΛΙΚΗΣ: ελληνικές σόμπες ξύλου U.S. STEEL: θερμαντικά σώματα panel GRUBBER: θερμαντικά σώματα panel Προφίλ Ο ιδιοκτήτης μεγαλωμένος στο Μόντρεαλ του Καναδά και απόφοιτος του τεχνικού λυκείου ROSEMOUNT HIGH SCHOOL ερχόμενος στην Ελλάδα εργάστηκε για μια εικοσιπενταετία ως πτυχιούχος-αδειούχος εργολάβος υδραυλικός και εγκαταστάτης-συντηρητής καυστήρων υγρών και αερίων καύσιμων. Πλέον στην μετά πετρελαίου εποχή μπαίνει δυναμικά στο χώρο της εμπορίας έξυπνων και οικολογικών προτάσεων θέρμανσης. Επιπλέον λόγο της ειδικότητας του μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε το καλύτερο δυνατό προ'ι'όν που ταιριάζει στο δικό σας χώρο και στις δικές σας ανάγκες. Όλα τα μηχανήματα που αντι προσωπεύουμε είναι επιλεγμένα με πολλή προσοχή και είναι από τα πλέον αξιόπιστα μηχανήματα στο χώρο τους. φροντίζουμε κριτήριο για αυτήν μας την επιλογή να είναι η άριστη ποιότητα σε συνάρτηση με την πιο συμφέρουσα τιμή και αυτό έχει αναγνωριστεί θετικά απο το σύνολο του πελατολόγιου μας. Η εταιρεία μας, εφόσον το επιθυμείτα, μπορεί να σας προσφέρει τεχνική υποστήριξη τόσο στο κομμάτι της τοποθέτησης του μηχανήματος που θα επιλέξετε όσο και στο κομμάτι της συντήρησης και της αντιμετώπισης βλαβών που μπορεί να προκύψουν. Σας ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψή σας στον διαδικτυακό μας χώρο, ελπίζουμε ότι μετά από αυτή σας την επίσκεψη θα έχετε αποκτήσει μια ολοκληρωμένη άποψη για τις δυνατότητες των μηχανημάτων που σας προσφέρουμε αλλά και για τα οφέλη που μπορείτε να έχετε ως καταναλωτές μέσα απο την οικονομία που προσφέρει η χρήση στερεών βιοκαυσίμων έναντι των ορυκτών.

Δείτε ακόμα στα προϊόντα μας: Πέλλετ και Μπρικέτες.

Βρείτε την λύση Θέρμανσης που ταιριάζει στις ανάγκες σας.



Πασχαλίδης Δημήτρης & ΣΙΑ ΟΕ - Σφενδάμη Πιερίας
Τηλέφωνο-Φαξ: 23510 85060
Κιν.Τηλέφωνο: 6977708838
email: ecoenergenius@gmail.com



Πως να έρθετε στην έκθεσή μας:

Ακολουθείτε τον Διεθνή και στρίβετε στον κόμβο Μακρύγιαλου. Από εκεί, σε 4 χλμ θα είστε στην Σφενδάμη Πιερίας. Συνεχίζοντας στον κεντρικό δρόμο φτάνετε στο χωριό, όπου βρίσκετε το κατάστημά μας.

Στην έκθεσή μας θα βρείτε εγκατεστημένα, πολλά σύγχρονα συστήματα θέρμανσης έτοιμα για επίδειξη λειτουργίας. Επισκεφθείτε μας και δεν θα χάσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !