27 Αυγούστου 2021

ΕΠΣ Πιερίας – Ευχαριστήρια Επιστολή




Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας εκφράζει τις θερμές Ευχαριστίες της προς τη Δημοτική Αρχή και το Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμο, για την απόφαση ανάληψης του κόστους των εβδομαδιαίων διαγνωστικών Tests των Ερασιτεχνικών Σωματείων του Δήμου Κατερίνης, τα οποία θα συμμετάσχουν στα Πρωταθλήματα μας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης αντιλαμβανόμενος πλήρως την πραγματική ανάγκη των Ερασιτεχνικών Σωματείων του δήμου του και ως άνθρωπος του αθλητισμού πάνω απ' όλα, “άναψε το πράσινο φως” με την εισήγηση του προς το δημοτικό συμβούλιο.
Με τον τρόπο αυτό, οι άοκνες προσπάθειες του Αναπληρωτή Προέδρου της ΕΠΣ και Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης κ. Γιάννη Συμεωνίδη και η υπόσχεση του στα Σωματεία στη σύσκεψη που προηγήθηκε στις αρχές του μήνα, για την εύρεση λύσης στο συγκεκριμένο θέμα, είχε αίσια έκβαση για τις τριάντα δύο (32) ομάδες του Δήμου Κατερίνης, οι οποίες και έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα Ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών.

Οι ενέργειες της διοίκησης της ΕΠΣ Πιερίας, για την εύρεση αντίστοιχης λύσης και για τα υπόλοιπα δεκατρία (13) Ερασιτεχνικά Σωματεία της ΕΠΣ, οκτώ (8) στο δήμο Δίου-Ολύμπου και πέντε (5) στο δήμο Πύδνας - Κολινδρού, εντείνονται μέχρι και τη λήξη της δήλωσης συμμετοχών, η οποία “εκπνέει” τη Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !