27 Αυγούστου 2021

Τσάντες και βιβλία σε παιδιά πολυτέκνων που φέτος θα πάνε στην 1η Δημοτικού




Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποίησε ο Σύλλογος Πολυτέκνων Πιερίας, την Τετάρτη 25 Αυγούστου, το απόγευμα, στο αμφιθέατρο του δημοτικού πάρκου Κατερίνης.

Πραγματοποιήθηκε μια πρωτόγνωρη παιδική παράσταση, με τα μικρά «Κατσίμπο» του Γιάννη Αμπεριάδη, με ελεύθερη είσοδο για πολύτεκνες οικογένειες καθώς επίσης και για φίλους των πολυτέκνων.

Στα παιδιά που φέτος θα πάνε στην 1η Δημοτικού, μοιράστηκαν σχολικές τσάντες, προσφορά τού Συλλόγου Πολυτέκνων. Επίσης δωρεάν δόθηκε και ένα βιβλίο ως προσφορά τής Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κατερίνης.

Γι’ αυτό και η Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Πιερίας και Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνης, Ασημίνα Πούλιου, εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τον Πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού Δ.Κατερίνης (ΟΠΠΑΠ), Γιώργο Τσιαλό, καθώς επίσης και στον υπεύθυνο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, Παναγιώτη Τριανταφυλλίδη.

Επιπλέον, από την κ. Πούλιου στάλθηκε και ένα μήνυμα, για όσες και για όσους θέλουν, να προσφέρουν τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής για μονογονεϊκές, άπορες και πολύτεκνες οικογένειες.

Τα μικρά παιδιά, πολυτέκνων οικογενειών, έλαμπαν από χαρά συμμετέχοντας ενεργά στην εκδήλωση και στην παιδική παράσταση. Την ίδια χαρά είχαν και οι γονείς που τα συνόδευαν.

Στο κλείσιμο της εκδήλωσης η Πρόεδρος, Ασημίνα Πούλιου, καθώς επίσης και το Δ.Σ. τού Συλλόγου ευχήθηκαν καλή και ευλογημένη ας είναι η σχολική χρονιά που έρχεται, με υγεία, αγάπη και χαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !