12 Σεπτεμβρίου 2018

Διεθνής αγώνας X-TRIATHLON με 4 χλμ κολύμβηση σε θάλασσα με εκκίνηση νυχτα από βάρκα



Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η απόπειρα των άριστων να πραγματοποιήσουν μια “σύντομη” επίσκεψη από τα λημέρια των Ολύμπιων Θεών του Ολύμπου.

Από το πρωί του Σαββάτου έως και το πρωί της Κυριακής 9 Σεπτεμβρίου, αθλητές που συμμετείχαν στον 2ο Διεθνή τριαθλητικό αγώνα ALMIRA-X,(ίσως ο δυσκολότερος στην Ευρώπη) κατάφεραν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους αλλά και την μαγεία του βουνού και της θάλασσας.


Ο ΑΠΣ ΤΡΙΑΣ για δεύτερη χρονιά διοργάνωσε τον πολύ απαιτητικό διεθνή αγώνα τριάθλου στον οποίο τερμάτισαν όσοι είχαν προηγουμένως κολυμπήσει στα γαλανά, φιλόξενα νερά του Ποσειδώνα για 4 χλμ, ποδηλάτησαν για 182 χλμ στους ορεινούς δρόμους του Ολύμπου παρέα με τον Ερμή και στο τέλος ψάχνοντας την θεά Αφροδίτη έτρεξαν στα χωμάτινα μονοπάτια του Βουνού για 40 χλμ δικαιολογώντας στο έπακρο όλους τους λόγους που οδήγησαν τους αρχαίους Έλληνες να πλάσουν όλους αυτούς τους όμορφους μύθους.



Την ευχαρίστησή τους δήλωσαν όλοι οι συμμετέχοντες, οι θεατές, οι οικονομικοί υποστηρικτές αλλά και το γκρουπ των εθελοντών που έδειξαν και πάλι την αξία τους σε έναν τόσο απαιτητικό εγχείρημα.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !