12 Σεπτεμβρίου 2018

Η εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών «Γεμίζουμε τις τσάντες χαμόγελα» και στην Εμποροπανήγυρη Αιγινίου



Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος «Ο Τροφοδότης» διοργανώνει και φέτος τη δράση αλληλεγγύης «Γεμίζουμε τις τσάντες χαμόγελα» με σκοπό τη συγκέντρωση σχολικών ειδών και τροφίμων μακράς διαρκείας και τη διάθεσή τους σε μαθητές των οποίων οι οικογένειες αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

H δράση που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, το Δήμο Κατερίνης, το Δήμο Πύδνας-Κολινδρού και την ηλεκτρονική εφημερίδα «Κapa-Νews» έχει ήδη ξεκινήσει στην κεντρική πλατεία Κατερίνης και θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου.

Από τη Δευτέρα πραγματοποιείται συλλογή σχολικών ειδών και τροφίμων μακράς διαρκείας και στην Εμποροπανήγυρη Αιγινίου και συγκεκριμένα στα περίπτερα του Εμπορικού Συλλόγου Αιγινίου και της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας που βρίσκονται στην είσοδο του χώρου της έκθεσης.

Η Εμποροπανήγυρη Αιγινίου που εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο σε μια έκθεση σύμφωνα με τις σύγχρονές απαιτήσεις βασισμένη στο δίπτυχο παράδοση και ιστορία, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εμπορικά και οικονομικά γεγονότα της Βόρειας Ελλάδας

Πρόσκληση συμμετοχής στους χιλιάδες επισκέπτες της Εμποροπανήγυρης ώστε να γεμίσουν οι σχολικές τσάντες των παιδιών άπορων οικογενειών απευθύνει ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρού και ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγινίου, με αφορμή την επικείμενη έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Και αυτόν τον Σεπτέμβρη, ας προσφέρουμε σε εκατοντάδες παιδιά όλα όσα χρειάζονται για μια δημιουργική και γεμάτη χαμόγελα νέα σχολική χρονιά! Ο στόχος όλων των φορέων εξάλλου και φέτος είναι ο ίδιος: Το χαμόγελο των παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !