23 Ιουλίου 2017

Τα Νέα της Δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”




Η Χορωδία μας συμμετείχε στην μουσική εκδήλωση της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, με την 14μελή Ορχήστρα της και τους τραγουδιστές της, την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 στις 9 το βράδυ,στο Δημοτικό θεατράκι του πάρκου Λιτοχώρου. Η Σχολή Ευελπίδων στρατοπεδεύει για ένα μήνα στο Λιτόχωρο, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, για εκπαίδευση και θερινή διαβίωση.


Στις 17 Ιουλίου 2017 στις 8 το βράδυ, έγινε η δεύτερη μουσική εκδήλωση με την Ορχήστρα της Σ.Σ.Ε., στην αίθουσα του Αγίου Νικολάου Λιτοχώρου, λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Η Χορωδία μας παρουσίασε διάφορα τραγούδια και το πρόγραμμα συνεχίστηκε με την Ορχήστρα της Σ.Σ.Ε. και τους τραγουδιστές της.

Τις δύο μουσικές εκδηλώσεις,οι οποίες σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, διεύθυνε ο μαέστρος μας Ευθύμιος Μαυρίδης και τις παρακολούθησαν οι αρχές του τόπου μας, Αξιωματικοί,Ευέλπιδες αλλά και πλήθος κόσμου.



Στις 20 Ιουλίου 2017, στις 2.30΄το μεσημέρι, η Χορωδία μας αποδεχόμενη την πρόσκληση του Στρατηγού Διοικητή της Σ.Σ.Ε. Χαράλαμπου Λαλούση, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις εκπαίδευσης της Σ.Σ.Ε. (Καναπίτσα). Συμμετείχαν μέλη του Δ.Σ. και χορωδοί, όπου συνέφαγαν με τους αξιωματικούς της Σ.Σ.Ε. και Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής (Σ.Σ.Α.Ν). Ο Στρατηγός Διοικητής μας ενημέρωσε για την ιστορία της Σχολής, τις δραστηριότητές της και επέδωσε στη Χορωδία μας την πλακέτα της Σχολής. Ο Πρόεδρος της Χορωδίας μας επέδωσε στον Στρατηγό : τα Πρακτικά (βιβλίο)της Επιστημονικής Διημερίδας με θέμα:”Η ζωή και το έργο του Ιωάννη Θεοφάνους Σακελλαρίδη και η μουσική κίνηση στο Λιτόχωρο, από τις αρχές του 19ου αιώνα μέχρι σήμερα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !