23 Ιουλίου 2017

Ένα φίδι αναστάτωσε το κέντρο της Τρίπολης

Tην Παρασκευή 21 Ιουλίου το κέντρο της Τρίπολης και συγκεκριμένα οι καταστηματάρχες πίσω από τον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Βασιλείου αναστατώθηκαν από την απρόσμενη άφιξη ενός... όχι και τόσο μικρού φιδιού.

Όπως μας είπαν το πρωί του Σαββάτου, ένα φίδι βρέθηκε να... κάνει τη βόλτα του μπροστά από το κατάστημα της Vodafone στην Τρίπολη. Έκπληκτοι και φοβισμένοι οι καταστηματάρχες, το κυνήγησαν και το σκότωσαν, με αποτέλεσμα αυτό να πέσει μέσα στο φρεάτιο και να «κολυμπάει» εκεί έως το μεσημέρι του Σαββάτου που το φωτογραφίσαμε.
Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, οι καταστηματάρχες κάλεσαν συνεργείο της ΔΕΥΑΤ που πραγματοποιεί εργασίες λίγα μέτρα πιο πέρα να ανοίξει το φρεάτιο και να απομακρύνει το φίδι, το οποίο λίαν συντόμως θα αρχίσει να αποσυντίθεται με όλες τις δυσάρεστες επιπτώσεις για την όσφρηση των περαστικών, αλλά και για τη δημόσια υγεία. Ωστόσο το συνεργείο δεν μπόρεσε να προσφέρει τη βοήθειά του.
Οι περίοικοι μάς είπαν ότι έχουν καλέσει τον Δήμο να το απομακρύνει.
Το φίδι κατά πάσα πιθανότητα έπεσε από φορτηγό ή αγροτικό όχημα που μετέφερε μπάλες με σανό ή χόρτα. Σημειωτέον ότι εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, τα φίδια της περιοχής μας είναι ακίνδυνα.

http://www.arcadiaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !