2 Αυγούστου 2018

Ομολογία 35χρονου εμπρηστή: «Μου άρεσε να βάζω φωτιές»



Στη σύλληψη ενός 35χρονου που κατηγορείται για πέντε εμπρησμούς στην περιοχή Ριζάρη στον Δήμο Μαραθώνα προχώρησαν οι αρχές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, ο 35χρονος θεωρείται υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση κατ’ εξακολούθηση και για απείθια προς τις διωκτικές πυρκαγιές για πέντε πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε οικοπεδικούς χώρους το χρονικό διάστημα από 26 έως 31 Ιουλίου 2018.


Ο 35χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Ο ίδιος φέρεται να είπε ότι έβαζε τις φωτιές επειδή του άρεσε να βλέπει τους πυροσβέστες να τρέχουν για να τις σβήσουν. Ο 35χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για εμπρησμό από πρόθεση, ο οποίος έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Μέχρι στιγμής, ο 35χρόνος δεν εμπλέκεται στη φωτιά της 23ης Ιουλίου, ωστόσο αντίγραφο της δικογραφίας θα διαβιβαστεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών, Βαρβάρα Γνεσούλη, που διενεργεί την προκαταρκτική έρευνα για την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, προκειμένου να διερευνηθεί εάν συνδέεται και με αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !