6 Ιουλίου 2018

Έλληνες δημιούργησαν την πιο δυνατή και πρωτότυπη πλατφόρμα που αποφέρει τεράστια οικονομικά οφέλη

Το ελληνικό δαιμόνιο για ακόμα μία φορά δημιούργησε κάτι που θα φέρει επανάσταση στον χώρο του διαδικτύου και της διαφήμισης. Μία ομάδα νεαρών Ελλήνων επιχειρηματιών και επαγγελματιών του ίντερνετ δημιούργησαν την πρώτη πλατφόρμα Advertorial marketing & Influence marketing, ξεκινώντας την δράση τους από την χώρα μας.

Η πλατφόρμα αυτή μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα δίκτυο με τις μεγαλύτερες Ελληνικές ενημερωτικές ιστοσελίδες της χώρας μας, αλλά και με τους δυνατότερους Influencers των social media όπως Youtube, Instagram και Facebook.
Το όνομά της είναι CrazyNapo.com και παρέχει την δυνατότητα σε όλες τις επιχειρήσεις, να δημιουργήσουν γρήγορη φήμη και δυνατό Brand, βλέποντας τις πωλήσεις τους να εκτοξεύονται και την επισκοψημότητα τους να φτάνει σε τεράστια επίπεδα.
Η CrazyNapo σήμερα δίνει στους επιχειρηματίες την ευκαιρία να δημοσιεύσουν πλήθος άρθρων, βίντεο ή οιαδήποτε μορφή προώθησης θέλουν οι ίδιοι, που αφορούν τα προϊόντα τους, τις υπηρεσίες τους ή και την ίδια την επιχείρηση, μέσα σε κορυφαίες ιστοσελίδες της χώρας μας ή Opinions Leaders των Social media, ενισχύοντας έτσι το αίσθημα της αυθεντίας στον καταναλωτή. Αυτό μέχρι σήμερα έχει αποδειχθεί ότι έχει τεράστια οφέλη αλλά και εξωπραγματική αναλογία μετατροπής επισκέπτη-πελάτη για τις επιχειρήσεις που εφαρμόζουν αυτή την στρατηγική ήδη.
Η δράση της πλατφόρμας διαπιστώσαμε ότι υπάρχει εδώ και λίγους μήνες και είδαμε ότι μέχρι σήμερα, αρκετές μεγάλες εταιρείες εκμεταλλεύονται την δύναμη του δικτύου της CrazyNapo. Εδώ και λίγες μέρες η πλατφόρμα της CrazyNapo έχει ανοίξει τις πόρτες τις και σε μικρές επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν μεγάλα κεφάλαια για την δαπάνη των διαφημιστικών τους ενεργειών.
Η ιδέα και η υλοποίηση αυτής της πλατφόρμας που ουσιαστικά ενώνει το ελληνικό ίντερνετ, χαρίζοντας απίστευτα οφέλη στις επιχειρήσεις, σε σχέση με τις συμβατικές μεθόδους των γνωστών πλατφορμών από τους παγκόσμιους κολοσσούς ήρθε από τους: Ναπολέων Σαββίδη, Νικόλαος Μπόγια, Μουζινά Αναστασία, Αντώνη Παυλίδης και τον Γιώργο Σαββίδη.
Η φιλοσοφία όλης της ιδρυτικής ομάδας είναι να ενώσει όλο το Ελληνικό ίντερνετ για πρώτη φάση και να δώσει στις επιχειρήσεις την δύναμη της διάδοσης, με πολύ πιο αποδοτικό τρόπο από ότι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα μέσα από τις συμβατικές μεθόδους διαδικτυακής προώθησης.
Η διαφάνεια ήταν το πρώτο χαρακτηριστικό που ενσωματώθηκε στην πλατφόρμα παρέχοντας έτσι στις επιχειρήσεις αλλά και τους συνεργάτες του δικτύου την δυνατότητα να βλέπουν τις λίστες με τα κλικ που προήλθαν από την CrazyNapo χωρίς να υπάρχουν αυθαίρετες χρεώσεις φαντάσματα όπως σε όλες τις πλατφόρμες που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.
Η ιδέα μάλιστα αυτή παρόλο το νεαρό της ηλικίας της, έχει ήδη προχωρήσει τις διαδικασίες ώστε να ανοίξει σύντομα την δράση της στην αγορά της Αμερικής και της Ευρώπης. Οι ιδρυτές της CrazyNapo έχουν ήδη απορρίψει μία πρόταση αγοράς του όλου εγχειρήματος που άγγιζε το μισό εκατομμύριο ευρώ η οποία προερχόταν από την Towermarkt- Global-BS.S.A. της Αμερικής η οποία έχει ως βασική της δραστηριότητα το Brain storming και την αγορά ανερχόμενων επιχειρήσεων.
Από ότι φαίνεται το ίντερνετ αλλάζει και εξελίσσεται και χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν αυτό γίνεται από την χώρα μας.
Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ρίξετε μία ματιά στην επίσημη σελίδα της πλατφόρμας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !