16 Μαρτίου 2018

Θεσσαλονίκη: 63χρονος ασελγούσε σε ανήλικους έναντι αμοιβήςΣτη σύλληψη ενός 63χρονου στη Θεσσαλονίκη, που ασελγούσε σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών το 2017 και 2018 έναντι χρηματικής αμοιβής προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Μάλιστα, κατά την έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χιλιάδες αρχεία υλικού παιδικής πορνογραφίας, σε μέρος των οποίων εμφανίζεται και ο ίδιος με ανήλικους.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της έρευνας προέκυψε ότι 17χρονος ημεδαπός προσέλκυε ανήλικους για λογαριασμό του 63χρονου με σκοπό τη διενέργεια ασελγών πράξεων και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της μαστροπείας.

Σε βάρος του ηλικιωμένου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη, πρόσβαση σε υλικό παιδικής πορνογραφίας μέσω της τεχνολογίας των πληροφοριών και επικοινωνιών, πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων με παθόντες ανήλικους από 12 έως 15 ετών με σκοπό την επιδίωξη οικονομικού οφέλους από αυτές, αποπλάνηση παιδιών με παθόντα ανήλικο που δε συμπλήρωσε τα 12 έτη, ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής που συμπλήρωσε τα 12 όχι όμως τα 15 έτη και με ανήλικους που συμπλήρωσαν τα 15 έτη και για παράβαση των Νόμων περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και περί όπλων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό τυχόν έτερων ανηλίκων σε βάρος των οποίων ασελγούσε ο δράστης.

Κατά την έρευνα στο σπίτι του 63χρονου βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

ένα πιστόλι κρότου με φυσίγγιο,

332 φυσίγγια κρότου,

τέσσερις φωτοβολίδες,

ένα εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων,

έξι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι,

δύο φορητοί υπολογιστές (tablet),

επτά κάρτες μνήμης,

οκτώ φορητές συσκευές αποθήκευσης (usb stick),

27 οπτικοακουστικοί ψηφιακοί δίσκοι,

70 δισκέτες,

26 κασέτες βιντεοκάμερας,

32 βιντεοκασέτες,

ένα συσκευή καταγραφής αναλογικού σήματος σε ηλεκτρονικό υπολογιστή,

πέντε εσωτερικοί σκληροί δίσκοι,

μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή,

ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής,

τρία κινητά τηλέφωνα,

πέντε άλμπουμ φωτογραφιών και

Πλήθος φωτογραφιών ανήλικων αγοριών και κοριτσιών

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !