24 Φεβρουαρίου 2018

Η Bitdefender παρουσίασε την νέα σειρά καταναλωτικών προϊόντων 2018


Η Bitdefender παρουσίασε την νέα σειρά καταναλωτικών προϊόντων 2018

Η Bitdefender, ο πρωτοποριακός πάροχος λύσεων ασφάλειας, κυκλοφόρησε τη νέα σειρά καταναλωτικών προϊόντων 2018. Τα προϊόντα της Bitdefender, τα οποία ανίχνευσαν από την αρχή τα καταστροφικά ransomware Wannacry και Petya και προστάτεψαν όλους τους χρήστες της, έγιναν τώρα ακόμα πιο ισχυρά εναντίων των εγκληματιών του κυβερνοχώρου.


Το Bitdefender 2018 παρέχει στους οικιακούς χρήστες εξαιρετική ασφάλεια και εγγυάται την προστασία του προσωπικού απορρήτου στον σημερινό κόσμο των εξελιγμένων επιθέσεων απο hackers, διατηρώντας παράλληλα την φήμη της εταιρίας με μια ελαφριά εφαρμογή που δεν θα επιβραδύνει τον υπολογιστή σας.

Η Bitdefender, έχει την εμπιστοσύνη 500 εκατομμυρίων χρηστών παγκοσμίως για την ασφάλεια τους, προσφέρει ολοκληρωμένη και ισχυρή ασφάλεια με τα προϊόντα Antivirus Plus, Internet Security και στο Total Security.

Η σειρά των καταναλωτικών προϊόντων της Bitdefender  είναι κορυφαία στα αποτελέσματα των τεστ από τους ανεξάρτητους αναλυτές ασφαλείας, αποδεικνύοντας την ικανότητά της να καταπολεμά τις απειλές καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη λύση ασφαλείας.

Μάθετε παραπάνω και δείτε τις προσφορές μας στο Ελληνικό site https://bitdefender.gr/.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !