4 Σεπτεμβρίου 2016

Συγκέντρωση Χρυσής Αυγής στο μνημείο των Θερμοπυλών

Χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές από κάθε γωνιά της Ελλάδος συνέρρευσαν και φέτος στο μνημείο των Θερμοπυλών και στο άγαλμα του Λεωνίδα για να τιμήσουν τους αρχαίους προγόνους μαχητές που θυσιάστηκαν για να αποτρέψουν τον ασιατικό κίνδυνο.

Με μία λιτή τελετή μνήμης στο αιώνιο πεδίο της θυσίας χιλιάδες Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες τέλεσαν το χρέος απέναντι στους Ήρωες και ανανέωσαν τον όρκο προς τους προγόνους για συνέχιση των Εθνικών Αγώνων.
Η λαμπρή εκδήλωση δεν παρεμποδίστηκε από τους παρακρατικούς αντιεξουσιαστές, οι οποίοι προανήγγειλαν παράνομη αντισυγκέντρωση στον χώρο του Μνημείου, αλλά τελικά... δεν ήρθαν!
Την εκδήλωση της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης άνοιξε ο βουλευτής Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος αναφέρθηκε στην μεγαλειώδη συγκέντρωση του 2013, η οποία τρομοκράτησε το ανθελληνικό σύστημα και το ανάγκασε να στήσει την βρώμικη σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής. Σήμερα που οι "εφιάλτες" του Έθνους ξαναζούν, οι Έλληνες Εθνικιστές δίνουν όρκο Τιμής όπως προστάζει το επίγραμμα του Σιμωνίδη: "Ωξειν', αγγέλλειν Λακεδαιμονίοις ότι τήδε κείμεθα τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι".
Στην συνέχεια ο πρόεδρος του Α.Ι.Γ.Ι.Σ, Αθανάσιος Κωνσταντίνου, εξιστόρησε με γλαφυρό τρόπο τα γεγονότα της πιο σημαντικής μάχης ίσως στην ανθρώπινη ιστορία, της μάχης των Θερμοπυλών.
Η βουλευτής Β΄ Αθηνών, Ελένη Ζαρούλια τόνισε πως κάθε χρόνο οι Χρυσαυγίτες συμμετέχουν σε αυτήν την ξεχωριστή τελετή, μια πραγματική μυσταγωγία που αγαλλιάζει τις ψυχές των 300 Λακεδαιμονίων και 700 Θεσπιέων που θυσιάστηκαν για τα Ιδανικά της Φυλής.
Ο βουλευτής Επικρατείας, Χρήστος Παππάς θύμισε πως σε αυτόν τον καθαγιασμένο τόπο με το αίμα των Ηρώων ήταν παρόντες το 2013 οι Αθάνατοι Συναγωνιστές μας, Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης, οι οποίοι έδειξαν τον δρόμο της Πίστης και της Θυσίας.
Ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας τόνισε πως από το "Μολών Λαβέ" μέχρι το "Νίκη ή Θάνατος" είναι διαχρονικό το μήνυμα των Ελλήνων απέναντι σε κάθε ξένο δυνάστη.
Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε καταχειροκροτούμενος ο Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο οποίος τόνισε ότι η εν λόγω τελετή ξεκίνησε πριν δύο δεκαετίες με την συμμετοχή δεκάδων Συναγωνιστών, στην συνέχεια εκατοντάδων και τώρα που η Πατρίδα ξεσηκώνεται χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές στέλνουν το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης.
Το ανθελληνικό σύστημα ήλπιζε πως με την βρώμικη σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής οι Έλληνες Εθνικιστές θα τελειώσουν, αλλά τελικά αποδείξαμε ότι μπορούμε να γράφουμε τις δικές μας μικρές Θερμοπύλες.
Τόνισε ακόμη πως μαζί με τους 300 του Λεωνίδα τιμούμε και τους Αθάνατους Συναγωνιστές μας, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη με το σύνθημα "Ούτε οι σφαίρες, ούτε οι φυλακές, κανένας δεν λυγίζει τους Εθνικιστές" να δονεί την ατμόσφαιρα.
Κατήγγειλε πως στην σημερινή εποχή των μηδισάντων θεωρείται ακρότητα και "ρατσισμός" να τιμάς τους προγόνους. Είναι αυτοί οι ανθέλληνες που δεν θα καταλάβουν ποτέ το νόημα της ηρωικής φράσης "Μολών Λαβέ".
Εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων επισήμανε πως σε αυτό το Ιερό Πεδίο θα πρέπει να ορκίζονται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που έχουν ως αποστολή την διαφύλαξη της Πατρίδας μας.
Τόνισε τέλος πως οι Χρυσαυγίτες δίνουν όρκο ότι δεν θα αφήσουν κανέναν να ξεπουλήσει την Πατρίδα μας και όσο θα υπάρχει Ελλάδα, θα υπάρχει και Χρυσή Αυγή!
Υπό την ιαχή "ΑΘΑΝΑΤΟΙ" ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους της Χρυσής Αυγής στο άγαλμα του Λεωνίδα και η λαμπρή τελετή έληξε με άπαντες τους παρευρισκομένους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.
Περισσότερες φωτογραφίες:


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !