4 Σεπτεμβρίου 2016

Μια κατσίκα έφερε τα πάνω κάτω στο Στόμιο Λάρισας

Χρειάστηκε να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό και περίπου στο ύψος της διασταύρωσης του Στομίου σήμερα Κυριακή στις 12 το μεσημέρι και ενώ η κίνηση ήταν αρκετά μεγάλη διότι αρκετός κόσμος κατευθυνόταν προς τα παράλια.

Συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη ο δρόμος παρέμεινε κλειστός εξαιτίας ενός απρόσμενου επισκέπτη…
Μια καφετιά κατσίκα έκανε …γκεστ σταρ εμφάνιση στην εθνική και περιφερόταν χαμένη έχοντας προφανώς λοξοδρομήσει από το υπόλοιπο κοπάδι. Βρέθηκε λοιπόν εν μέσω των διερχόμενων αυτοκινήτων με τους οδηγούς να σαστίζουν εξίσου με το ζωντανό.
Η αστυνομία προσπάθησε να την πιάσει αλλά η κατσίκα ήταν …αλανιάρα και δεν μπορούσαν να την ακινητοποιήσουν με κανέναν τρόπο.
Οι αστυνομικοί χρειάστηκε να κλείσουν το ρεύμα για περίπου ένα τέταρτο κυνηγώντας την κατσίκα, προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα και οι οδηγοί περίμεναν στωικά, διασκεδάζοντας με το σκηνικό.
Τελικά δεν κατάφεραν να την πιάσουν ποτέ, αλλά το ζώο, κατατρομαγμένο κατάφερε να βρει τον προσανατολισμό του και κατέφυγε στο βουνό, δίνοντας ένα τέλος στην περιπέτεια τόσο την δική της όσο και των διερχόμενων οδηγών…
postlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !