4 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Αιγινίου οργανώνει ανάβαση στον Όλυμπο

Αγαπητοί φίλοι ο ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΝΙΟΥ, διοργανώνει και φέτος όπως κάθε χρόνο το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου, ορειβατική ανάβαση στον Όλυμπο.

 Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι: Γκορτσιά, Πετρόστρουγκα, Λαιμός, Οροπέδιο. Αναλόγως των καιρικών συνθηκών την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ανάβαση σε κάποια από τις κορυφές (Μύτικας, Στεφάνι, Προφήτης Ηλίας).Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει πρέπει να βιαστεί να κάνει κράτηση θέσης διανυκτέρευσης.

Ανήλικοι συνοδεύονται από τους γονείς τους ή άλλο εξουσιοδοτημένο άτομο. Όποιος δεν ακολουθήσει την προδιαγεγραμμένη διαδρομή, τους κανόνες  και το πρόγραμμα του συλλόγου, θεωρείται εκτός αποστολής και αναλαμβάνει μόνος του την ευθύνη, ανεξαρτήτως του ότι η διανυκτέρευσή του θα έχει εξασφαλιστεί μέσω του συλλόγου.
Ένα μέρος της ομάδας θα ξεκινήσει την Παρασκευή το μεσημέρι και θα διανυκτερεύσει στο καταφύγιο της Πετρόστρουγκας. Οι δηλώσεις για τη διανυκτέρευση της Παρασκευής πρέπει να γίνουν μέχρι Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου.
Θέσεις διανυκτέρευσης που έχουν κλειστεί είναι:
·         Στo καταφύγιο Χρήστος  Κάκαλος, κρεβάτια 20, σάλα 5.
·         Στo καταφύγιο Γιώσος Αποστολίδης τραπεζαρία 20 άτομα.
·         Δύο αντίσκηνα του συλλόγου 5 άτομα.
(Για τη σάλα στον Κάκαλο και την τραπεζαρία στο Γιώσο χρειάζεται υπνόσακος) 
Ενημερώνουμε ότι:
Στα κρεβάτια του Κάκαλου θα προηγούνται με την παρακάτω σειρά:
Παιδιά, Ζευγάρια, όση ανεβαίνουν για πρώτη φορά.
Για όλες τις θέσεις θα πρέπει να προκαταβάλλεται το ποσό της διανυκτέρευσης 12 €. Για περισσότερες πληροφορίες στο Τηλέφωνο: 6945708688 και στα γραφεία του συλλόγου κάθε Τετάρτη 8,30΄- 10,00΄μ .μ.
Ενημέρωση για τον εξοπλισμό και για άλλες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε το www.osai1.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !