4 Σεπτεμβρίου 2016

"Εμείς και Εμείς" στον Αγιασμό της 32ης Εμποροπανήγυρης Κατερίνης


Η τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού, με αφορμή την 32η Εμποροπανήγυρη του Δήμου Κατερίνης, στην περιοχή της Ανδρομάχης έγινε το βράδυ του Σαββάτου 03 Σεπτεμβρίου. Τον αγιασμό τέλεσε  o εκπρόσωπος  της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος, Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγ. Κοσμά του Αιτωλού Ανδρομάχης, π. Σταύρος  Κοσέογλου.

Στη λιτή εκδήλωση παρέστησαν: ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Φώτης Δρούγκας (ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη), ο Πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Θεόδωρος Παυλίδης, εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας κ.α.
Η 32η Εμποροπανήγυρη φιλοξενεί εκθέτες του εμπορικού χώρου, συμμετέχοντες από τον τομέα εστίασης, μικροπωλητές κ.α. Τα προβλεπόμενα μέτρα τάξης, τροχαίας και ασφάλειας λαμβάνουν η Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας και η Δημοτική Αστυνομία.
Τέλος, για την παροχή υπηρεσιών υγειονομικής και διασωστικής κάλυψης, μεριμνούν ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός - Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών  & Ναυαγοσωστών Κατερίνης και η Διασωστική Ομάδα Πιερίας, τους οποίους ο κος Δρούγκας ευχαρίστησε, «που πάντα είναι αφιλοκερδώς  κοντά σε κάθε προσπάθεια», ενώ ευχήθηκε «ό, τι καλύτερο σε όσους εκθέτες συμμετέχουν».
H  Εμποροπανήγυρη θα διαρκέσει έως τις 07 Σεπτεμβρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !