4 Σεπτεμβρίου 2016

Ανανεώνεται και δυναμώνει η ομάδα των Πιερίδων Μουσών

Ανανεώνεται και δυναμώνει η ομάδα των Πιερίδων Μουσών ώστε να σταθεί δυνατά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας που ξεκινά να αγωνίζεται φέτος. Αν και η μεταγραφική περίοδος ακόμη δεν έκλεισε, έχουν πραγματοποιηθεί ήδη πολλές μεταγραφές και αλλαγές στο δυναμικό της ομάδας.

Σε ότι αφορά τις παίκτριες που έφυγαν από την ομάδα μέχρι τώρα είναι τρεις και είναι η Συμεωνίδου Ελπίδα η οποία μεταγράφηκε στον Ακράτητο Αθηνών (Γ’ Εθνική), η    Βαρνά Παναγιώτα στην Πανσερραϊκή  (Β’ Εθνική) και  Καραγιαννίδου Ευαγγελία στον Άρη Θεσσαλονίκης (Α΄ Εθνική)
Για την ενίσχυση της ομάδας επανέρχονται οι Γκοτσίδου Κωνσταντίνα η οποία απείχε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και η Γκούτζα Παναγιώτα η οποία επιστρέφει μετά από τραυματισμό που την κράτησε για αρκετό χρονικό διάστημα εκτός αγώνων.  Επίσης την ομάδα θα ενισχύσει η Φαίδρα Επισκοπάκη από την Αθήνα, η οποία επιστρέφει στα γήπεδα, επιλέγοντας την ομάδα των Πιερίδων Μουσών.
Παράλληλα εντάσσονται στην ομάδα νέες παίκτριες από το Τμήμα Υποδομής, ενώ υπάρχουν και νέες συμμετοχές οι οποίες αφού ακολουθήσουν το πρόγραμμα της προετοιμασίας, θα εξεταστεί από την προπονητική ομάδα αν θα μπορέσουν να συμπεριληφθούν αργότερα στο δυναμικό της ομάδας.
Φυσικά η μεταγραφική περίοδος δεν έχει ολοκληρωθεί και πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο νέων αποχωρήσεων, αλλά κυρίως μεταγραφής νέων παικτριών στην ομάδα με στόχο πάντα την ενίσχυση της.
Τέλος το Δ.Σ. της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει την παίκτρια της ομάδας Τζουμέρκα Χρύσα για την επιτυχία της στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και την είσοδό της σε ΑΕΙ και στη σχολή της επιθυμίας της (Γυμναστική Ακαδημία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !