5 Σεπτεμβρίου 2016

Ανακοίνωση για τις συνδέσεις στο νέο δίκτυο ύδρευσης του Πολυγύρου

Η Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου Πολυγύρου καλεί τους πολίτες να ενημερώσουν άμεσα για την ημέρα που θα πραγματοποιήσουν τη σύνδεση της κατοικίας τους στο νέο δίκτυο ύδρευσης, προκειμένου να υπάρξει καλύτερος προγραμματισμός, καλώντας στα τηλέφωνα 23710 21223 και 23710 21233 δίνοντας τα στοιχεία που θα τους ζητηθούν (περιοχή, τηλέφωνο και οδός κατοικίας).

Σημειώνεται ότι το επόμενο διάστημα θα γίνονται διακοπές νερού στην πόλη του Πολυγύρου κατά τις ώρες 09:00 – 11:00. Οι διακοπές αυτές οφείλονται στις απαραίτητες τεχνικές εργασίες, οι οποίες εκτελούνται τόσο για την αποκατάσταση βλαβών, που προκύπτουν σε καθημερινή βάση, εξαιτίας της επιβάρυνσης του παλαιού δικτύου ύδρευσης από το μεγάλο αριθμό των συνδέσεων κατοικιών με το νέο δίκτυο όσο και για την πραγματοποίηση των νέων αυτών συνδέσεων.
Η Υπηρεσία Ύδρευσης ζητά την κατανόηση των πολιτών επισημαίνοντας ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ελαχιστοποίησης της διάρκειας των εργασιών και επαναφοράς της υδροδότησης.
Τέλος, επισημαίνεται ότι σε περίπτωση έκτακτων – σημαντικών βλαβών οι παραπάνω ώρες θα διαφοροποιούνται ανάλογα με το μέγεθος της βλάβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !