5 Σεπτεμβρίου 2016

Πρόσληψη Καθαρίστριας στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας

Η Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπ/σης ∆ήμου Βέροιας ανακοίνωσε ότι πρόκειται να προσλάβει καθαρίστρια για το 14ο ∆ημοτικό Σχολείο Βέροιας για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα του Σχολικού Έτους 2016-2017.

Έργο της προσληφθείσας θα είναι ο καθαρισμός των αιθουσών διδασκαλίας, καθώς και όλων των κοινοχρήστων χώρων (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, γραφεία, προαύλιο, τουαλέτες) της παραπάνω Εκπαιδευτικής Μονάδας.
Η σύμβαση μίσθωσης έργου που θα υπογραφεί, θα αφορά το διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης μέχρι τις 30/06/2017.
Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις αυτές, πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση  έως και τις 05/09/2016 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 09:00 μέχρι 13:00, συνοδευόμενη από τα παρακάτω δικαιολογητικά:
∆ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1. Αίτηση ενδιαφερόμενου
2. Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας
3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
4. Αντίγραφο φορολογικής δήλωσης (Ε1) ή εκκαθαριστικό.
5. Κάρτα ανεργίας (σε περίπτωση ανεργίας και του/της συζύγου να προσκομίζεται και η κάρτα ανεργίας αυτού).
6. Φωτοαντίγραφο της Αστυνομικής Ταυτότητας ή διαβατηρίου (άδεια παραμονής)
Για την επιλογή του εργαζόμενου ορίστηκε Τριμελής Επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από τους: α) Κουλουριώτης ∆ιονύσης β) Ζιάκας Κων/νος γ) Χολέβα Όλγα
Έργο της Επιτροπής θα είναι να εξετάσει τα δικαιολογητικά για την πρόσληψη καθαρίστριας του Σχολείου. Ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής θα συγκαλέσει συνεδρίαση για την επικύρωση των αποτελεσμάτων.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο ∆ιευθυντή του Σχολείου, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !