7 Ιανουαρίου 2022

Αγροτικός Συνεταιρισμος Παραγωγών Κερασιών Μοσχοποτάμου Πιερίας




Όπου ακούς πολλά κεράσια... πάρε μεγάλο καλάθι! Στην περιοχή του Μοσχοπόταμου Πιερίας μια ομάδα παραγωγών αγροτικών προϊόντων δημιούργησε μια συνεταιριστική δύναμη οθούμενη από την αγάπη προς το πιο γλυκό φρούτο της άνοιξης, το κεράσι.





Η σύσταση του συνεταιρισμού μας έγινε το 2011 από 20 παραγωγούς με συνολική έκταση 100 στρέμματα καρποφόρων δέντρων. Έκτοτε μαζί με τα πρώτα δενδρύλια που φυτέψαμε μεγαλώσαμε κι εμείς, έχοντας τριπλασιάσει τον αριθμό των στρεμμάτων του συνεταιρισμού μας καθώς αυξηθήκαμε σε 30 μέλη και ευελπιστούμε σε μια ανοδική πορεία τα επόμενα χρόνια. Η περιοχή του Μοσχοπόταμου, μια καθαρά αγροτική περιοχή, είναι ένα ιδανικό μέρος για την καλλιέργεια των κερασιών μας. Σε υψόμετρο 400-500 μέτρα από τη θάλασσα, το ημιορεινό κλίμα της περιοχής είναι κατάλληλο για την ανάπτυξη καρποφόρων κερασώνων με υψηλές αποδόσεις.

H παραγωγή & οι στόχοι μας

Πιστεύουμε στο μέλλον αλλά αγαπούμε την παράδοση. Έτσι παντρέψαμε τις συμβουλές των παππούδων μας με την επιστήμη και τις νέες μεθόδους αγροτικής καλλιέργειας και ανάπτυξης. Γι' αυτό το λόγο παράγουμε υψηλής ποιότητας φρέσκα φρούτα, δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια σε όλα τα στάδια παραγωγής, από τη δενδροφύτευση έως τη συγκομιδή και την παράδοση στον τελικό καταναλωτή. Όλα τα κεράσια μας μαζεύονται προσεκτικά με μεγάλη φροντίδα και διαλογίζονται με το χέρι χωρίς να αφήνουμε περιθώρια λάθους. Έτσι διασφαλίζουμε με σιγουριά ότι οι πελάτες μας παίρνουν μόνο τα καλύτερα, πιο γευστικά και τραγανά κεράσια.


Επικοινωνήστε μαζί μας.Μοσχοπόταμος
Πιερίας, τκ. 60100Τηλέφωνο:
Κινητό:
FAX:
+30 2351 093547
+30 6944 692360
+30 2351 093547

E-mail: info@kerasiamoshopotamou.gr

Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραγωγών Κερασιών
Νωπών Φρούτων & Κηπευτικών
Ορεινών Πιερίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !