7 Ιανουαρίου 2022

Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραγωγών Οπωροκηπευτικών Ράχης Α.Σ.Π.Ο




Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραγωγών Οπωροκηπευτικών Ράχης Α.Σ.Π.Ο , ιδρύθηκε το 1991 αλλά υπάρχει με την σημερινή μορφή από το 2001 οπού με το μεράκι των παραγωγών παράγει ένα προϊόν εξαιρετικής ποιότητας.



σεβασμός στον καταναλωτή & στο περιβάλλον

Ο Α.Σ.Π.Ο καλλιεργεί εδώ και 35 χρόνια σπουδαίες ποικιλίες πρώιμων κερασιών, όπως τα Burlat, ErlyLory, ErlyBigy, αλλά και όψιμων όπως Ferrovia, Lapins, Gordia, Regina και με σεβασμό στον καταναλωτή και στο περιβάλλον.



διαλέγουμε τα κεράσια ‘’ένα–ένα’’

Η συγκομιδή των κερασιών γινόταν μέχρι σήμερα από τους ίδιους τους παραγωγούς στο περιβόλι διαλέγοντας κυριολεκτικά τα κεράσια ‘’ένα – ένα’’ και συσκευάζοντάς τα εκεί σε κιβώτια των 2,5 κιλών με την φίρμα του συνεταιρισμού έχοντας ως αποτέλεσμα τα εξαιρετικής ποιότητας κεράσια μας να γίνουν γνωστά σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη.



σύγχρονες εγκαταστάσεις άψογη τυποποίηση

Από φέτος με μεγάλη χαρά και μετά από κόπους και προσπάθειες πολλών ετών ο Α.Σ.Π.Ο θα διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις αποτελούμενες από υδροψύκτη, καλιμπραδόρο και ψυκτικούς θαλάμους εξασφαλίζοντας την διατήρηση της άριστης ποιότητας αλλά προσφέροντας ταυτόχρονα και την άψογη τυποποίηση των κερασιών.



Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραγωγών Κερασιών
και άλλων Ωπωροκηπευτικών Ράχης - Πιερίας
"Α.Σ.Π.Ο. - ΡΑΧΗΣ".

Οικισμός Ράχης Δήμου Κατερίνης
Τηλ. 23510 98616 | Fax 23510 98614

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !