6 Σεπτεμβρίου 2016

Κατερίνη: ''Μια μέρα τροχονόμος'' για παιδιά Δημοτικού

Το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης στα πλαίσια του προγράμματος «Συμμαχώντας για την Οδική ασφάλεια 2016-2017 » πρόκειται να προβεί στην υλοποίηση της δράσεως με τίτλο «Μία μέρα Τροχονόμος». 

Η δράση αυτή θα δώσει την ευκαιρία σε δύο παιδιά (ένα αγόρι και ένα κορίτσι) πρώτης έως έκτης δημοτικού να γίνουν για μία μέρα Τροχονόμοι!

 Η μοναδική αυτή εμπειρία θα περιλαμβάνει ξενάγηση στους χώρους της Υπηρεσίας, εκπαίδευση στην χρήση του τεχνικού εξοπλισμού (RADAR, ALCOTESTκ.α.), γνωριμία με τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κατερίνης καθώς και διενέργεια περιπολίας και ελέγχων μαζί τους.


Στους «Μικρούς τροχονόμους» θα χορηγηθούν στολές, τροχονομικές εξαρτύσεις, αναμνηστικά δώρα και …..πολλές ευχάριστες στιγμές.

Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούνται όσοι γονείς επιθυμούν να συμμετάσχει το παιδί τους στην εν λόγω δράση, να προσέλθουν έως και την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, πρωινές ώρες, στο γραφείο 61 του Τμήματος Τροχαίας Κατερίνης απευθυνόμενοι στους Υπαστυνόμους ΟΥΣΤΟΓΛΟΥ Ε. και ΜΠΑΪΜΠΟ Χ., προκειμένου να υποβάλουν σχετική δήλωση και να ενημερωθούν για τις απαραίτητες λεπτομέρειες.

Για την τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί κλήρωση. 


Το Τ.Τ. Κατερίνης εύχεται στους μικρούς Τροχονόμους, καλή σταδιοδρομία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !